FOLLOW US: facebook twitter

Τα μέλη και οι φίλοι του Ιατρικού Συλλόγου Πύργου-Ολυμπίας έκοψαν την πίτα τους

Ημερομηνία: 27-01-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

iatrikos-sullogos-pita

Την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα του έκοψε ο Ιατρικός Σύλλογος Πύργου-Ολυμπίας το βράδυ της Τετάρτης, στα γραφεία του, επί της οδού Γρηγορίου Ε΄ 1 στον Πύργο παρουσία μελών και φίλων του.

Την κοπή της πίτας, ευλόγησε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Ωλένης κ.κ. Αθανάσιος, που ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά και υγεία ενώ στον σύντομο χαιρετισμό του, ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πύργου-Ολυμπίας κ. Βαγγέλης Παπαγεωργίου, επισήμανε ότι η νέα χρονιά θα είναι δύσκολη για τους ελεύθερους επαγγελματίες και για τους ιδιώτες γιατρούς, μιλώντας κυρίως για το ασφαλιστικό και την κρίση που πλήττει σφόδρα τον κλάδο της ιατρικής.

iatrikos-sullogos-pita3

Ολιγόλεπτο χαιρετισμό απεύθυνε ακόμα ο Διοικητής του Γ.Ν. Ηλείας κ. Κώστας Διαμαντόπουλος ο οποίος και ζήτησε την συμπαράσταση και την υποστήριξη όλων των συλλόγων ώστε να γεφυρωθεί το χάσμα που υπάρχει μεταξύ κοινωνίας και Νοσοκομείου ενώ ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ηλείας κ. Κώστας Νικολούτσος, πέρα από τις καθιερωμένες ευχές, έκανε μικρή αναφορά στις καθυστερήσεις που σημειώνονται στο έργο του αυτοκινητόδρομου Πύργου- Πάτρας, μιλώντας για την παρέμβαση που κατέθεσε το ΕΒΕ ζητώντας την αλλαγή μεθόδου για να σωθεί το έργο. Ευχές για τη νέα, δύσκολη χρονιά που μόλις ξεκίνησε, έδωσαν ακόμα  οι πρόεδροι του Οδοντιατρικού Συλλόγου κ. Αλέκος Γαλανόπουλος, του Φαρμακευτικού Συλλόγου κ. Δημήτρης Θεοδωρόπουλος, του Δικηγορικού Συλλόγου Ηλείας κ. Δημήτρης Δημητρουλόπουλος καθώς και ο επίτιμος πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου κ. Νίκος Γαλανόπουλος.

iatrikos-sullogos-pita2


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος