FOLLOW US: facebook twitter

Τα ΑΣΤΕΡΙΑ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ πρωτοπορούν!

Ημερομηνία: 23-11-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Μια πολύ όμορφη εκδήλωση έχουν ετοιμάσει τα ΑΣΤΕΡΙΑ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ το Σάββατο 25 Νοεμβρίου στις 17:30 στο βοηθητικό Κλειστό Αμαλιάδας.

Η διαιτολόγος – διατροφολόγος Αλεξάνδρα Αποστολοπούλου θα μας μιλήσει για την σημασίας της σωστής διατροφής στον αθλητισμό .
Το θέμα της εκδήλωσης μας είναι “ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΕ ΜΙΚΡΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ”. Καλούνται όλοι οι αθλητές μας κ οι γονείς τους αλλά κ γονείς κ αθλητές από όλα τα σωματεία του νομού μας να παρευρεθούν , να ακούσουν αλλά κ να ρωτήσουν για την σημασία της σωστής διατροφής .

Παράλληλα ο Κώστας Νιπεργιάλης καθηγητής Φυσικής αγωγής θα παρουσιάσει στατιστικά στοιχεία τελευταίων ετών για τις διατροφικές συνήθειες των παιδιών της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης(νηπιαγωγείο-δημοτικό).
Θα ακολουθήσει διάλογος και θα δοθούν σημειώσεις στους γονείς .

Σύντομο βιογραφικό της Αλεξάνδρας Αποστολοπούλου:

Η διατροφολόγος-διαιτολόγος Αποστολοπούλου Αλεξάνδρα είναι εξειδικευμένη στις διατροφικές διαταραχές ενηλίκων και παιδιών από το Εθνικό Κέντρο Διατροφικών Διαταραχών σε συνεργασία με το αντίστοιχο Κέντρο της Μ. Βρετανίας (NCFED).
Αποφοίτησε το 2003 από το Αλεξάνδρειο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Θεσσαλονίκης
και ίδρυσε το πρώτο νόμιμο διαιτολογικό γραφείο στο νομό μας (Αμαλιάδα).

Από το 2005-2011 διατηρούσε ταυτόχρονα και δεύτερο γραφείο στον Πύργο Ηλείας (υποκατάστημα).
Εργάζεται 14 χρόνια ως διατροφολόγος στην περιοχή μας συνεργαζόμενη με γυμναστήρια, αθλητικά κέντρα, κέντρα αδυνατίσματος και εργαστήρια αισθητικής.

Συνεργάζεται άψογα με όλες τις ειδικότητες των ιατρών για τη σύνταξη διαιτολογίων που αφορούν παθολογικές καταστάσεις. Αρθρογραφεί σε στήλες υγείας τοπικών και μη περιοδικών και εφημερίδων. Συχνά ενημερώνει το κοινό μιλώντας σε επιστημονικές-ιατρικές ημερίδες που πραγματοποιούνται στον νομό αλλά και συγκεντρώσεις αθλητικών ομοσπονδιών, διαφόρων συλλόγων και σχολείων.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος