FOLLOW US: facebook twitter

Τα αξεσουάρ που κάθε γυναίκα πρέπει να έχει φέτος το καλοκαίρι!

Ημερομηνία: 20-06-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Νέα

Ένα σύνολο δεν είναι ποτέ ολοκληρωμένο χωρίς τα κατάλληλα αξεσουάρ. Αυτό είναι κάτι που γνωρίζει μια γυναίκα με στυλ και είναι ένας κανόνας που κάθε γυναίκα θα πρέπει να γνωρίζει. Μπορεί να πιστεύεις ότι το καλοκαίρι η λιτότητα είναι must και για αυτό θα πρέπει να αποφεύγεις τα αξεσουάρ, αλλά δεν είναι απόλυτα σωστό αυτό. Υπάρχουν 5 αξεσουάρ που κάθε γυναίκα πρέπει φέτος το καλοκαίρι.

Δεν είναι απαραίτητο να είναι τα απόλυτα statement αξεσουάρ που θα κλέψουν τις εντυπώσεις. Είναι απλά βασικά αξεσουάρ που ουσιαστικά συμπληρώνουν και ολοκληρώνουν την καλοκαιρινή σου γκαρνταρόμπα και στυλ. Ρίξε μια ματιά παρακάτω και τσέκαρε, έχεις όλα τα απαραίτητα ή μήπως κάτι σου έχει ξεφύγει;

Δαχτυλίδια

Τα όμορφα διακριτικά δαχτυλίδια μπορούν να αναδείξουν ακόμα και τα πιο “χοντροκομμένα” δάχτυλα.  Είναι ένα πραγματικό κόσμημα που δείχνει ότι προσέχει την εμφάνιση σου στη λεπτομέρεια. Είτε επιλέξεις να φορέσεις αρκετά σε ορισμένα δάχτυλα, είτε σε ένα, φρόντισε να είναι τόσο διακριτικό όσο και εντυπωσιακό.

Nude σανδάλια

Ένα ζευγάρι nude σανδάλια είναι απαραίτητα το καλοκαίρι. Μπορείς να τα επιλέξεις σε φλατ ή με μικρό τακουνάκι που είναι πολύ στη μόδα φέτος και πίστεψε με θα βγάλεις ένα καλοκαίρι χωρίς έγνοιες. Συνδυάζονται με τα πάντα και μπορούν να φορεθούν παντού. Στη δουλεία, στον καφέ στην παραλία. Με τζιν, παντελόνες, φόρεμα. Ένα ζευγάρι nude σανδάλια δε μπορούν να λείπουν από τη συλλογή με τα παπούτσια σου.

Διακριτικό ρόλοι

Το λεπτό διακριτικό ρολόι είναι διαχρονικό και πάντα κομψό στο γυναικείο χέρι. Ωραία και τα ογκώδη και εντυπωσιακά, αλλά όπως θα ξέρεις ήδη είναι λίγο ζόρι ειδικά το καλοκαίρι με την ζέστη. Επίλεξε ένα διακριτικό ρολόι που μπορείς να το φοράς όλες τις ώρες και το στιλ σου θα είναι πάντα προσεγμένο.

Γυαλιά ηλίου

Φέτος στη μόδα είναι πάρα πολύ τα γυαλιά ηλίου με γατίσιο καλούπι. Είναι πραγματικά από τις προτάσεις που έχουν αγαπηθεί και ήδη τα βλέπεις να φοριούνται όσο κανένα άλλο γυαλί ηλίου. Αν σου αρέσει να πειραματίζεσαι ένα γυαλί με γατίσιο κόψιμο θα είναι ό,τι χρειάζεσαι. Βέβαια, είναι σημαντικό να επιλέξεις ένα ζευγάρι που κολακεύει το πρόσωπο σου και είναι διαχρονικό και κομψό.

Τσάντα σε ιδιαίτερο σχήμα

Ναι οκ, στην αρχή είπα ότι δεν χρειάζεται να είναι statement κομμάτια, παρόλα αυτά μια ιδιαίτερη τσάντα πάντα ολοκληρώνει το στυλ σου. Βασικά είναι η πινελιά που αναδεικνύει και το προσωπικό σου γούστο. Γιατί εντάξει μια κλασσική τσάντα είναι πάντα απαραίτητη και σαν επιλογή κομψή, αλλά δήλωσε το γούστο σου με μια τολμηρή επιλογή σε τσάντα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος