FOLLOW US: facebook twitter

Τίμος Καβακάς: «Υπήρχε διαφορά ποιότητας»

Ημερομηνία: 03-10-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Στην ποιότητα των ποδοσφαιριστών ως το στοιχείο που έκανε τη διαφορά στο ματς με τον Παλληξουριακό, στάθηκε ο προπονητής του Αστέρα Τίμος Καβακάς, κατά τη συνέντευξη Τύπου: «Να ευχηθώ καλή ποδοσφαιρική χρονιά και υγεία σε όλους. Πάντα η έναρξη και το πρώτο παιχνίδι ελλοχεύουν κινδύνους. Εμείς ξεκινήσαμε όπως ακριβώς είχαμε σχεδιάσει πετυχαίνοντας μια δίκαιη νίκη.

Δεν θα πω πολλά για το παιχνίδι,. Η νίκη μας ήταν δίκαιη. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, όπως και στην αντίπαλη ομάδα. Το Ληξούρι ήρθε να παίξει ποδόσφαιρο και όχι να καταστρέψει. Αυτό διευκόλυνε το έργο μας.

Διαθέτει έναν προπονητή που θέλει να δουλέψει με μια λογική στην ανάπτυξη. Νομίζω ότι η ποιότητα των ποδοσφαιριστών έκανε τη διαφορά και κερδίσαμε εύκολα θα έλεγα, αν και δεχθήκαμε πολύ γρήγορα το γκολ και αυτό ήταν για μας μια ψυχρολουσία. Κοιτάζουμε το επόμενο παιχνίδι, όπως ξεχωριστά θα κοιτάζουμε και το κάθε επόμενό μας παιχνίδι».

 

«Βρήκαμε ευκαιρία για δοκιμές»

Για το νέο σχήμα που επέλεξε στην επανάληψη, ο τεχνικός του Αστέρα ανέφερε:

«Όντως αλλάξαμε στην επανάληψη σχηματισμό, θέλαμε να δώσουμε και με τα χαρακτηριστικά τω παικτών μεγαλύτερη επιθετικότητα. Δείξαμε όμως ότι δεν είμαστε ακόμα έτοιμοι για τέτοιες αλλαγές στο σύστημα. Και αυτή τη στιγμή πρέπει να πηγαίνουμε με βάση αυτά που έχουμε δουλέψει. Πετύχαμε βέβαια ένα πολύ ωραίο γκολ, το τέταρτο, με γρήγορη μετάβαση στην επίθεση. Μας δόθηκε η ευκαιρία να το δοκιμάσουμε και το κάναμε.

Είναι πράγματα που έχουμε στο μυαλό μας και προβληματιζόμαστε. Βέβαια είναι ακατάλληλη στιγμή για τέτοιους προβληματισμούς. Απλά μας δόθηκε η ευκαιρία και το δοκίμασα. Πήρα καλά στοιχεία, πήρα και στοιχεία που με προβληματίζουν.

Είναι γενικά δύσκολη η πρεμιέρα για το φαβορί, υπάρχει το άγχος, υπάρχει το στρες. Είναι και οι γηπεδικές συνθήκες. Οι παίκτες μου θέλουν να παίξουν πιο γρήγορα, αλλά το γήπεδο δεν βοηθάει. Όμως θα πρέπει να προσαρμοστούμε. Αυτή είναι η Γ΄ Εθνική, αυτά είναι τα γήπεδα».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος