FOLLOW US: facebook twitter

Τίμησαν την Εθνική Αντίσταση την Κυριακή το πρωί στον Πύργο

Ημερομηνία: 28-11-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτισμός

Την Κυριακή το πρωί στον Πύργο με αφορμή τα 75 χρόνια από την ανατίναξη της Γέφυρας του Γοργοποτάμου

Την Εθνική Αντίσταση με αφορμή την συμπλήρωση 75 χρόνων από την ανατίναξη της γέφυρας του Γοργοποτάμου, τίμησαν οι πολιτικές, τοπικές, θρησκευτικές και στρατιωτικές αρχές της Ηλείας, κατά την διάρκεια σεμνής εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή το πρωί στον Πύργο. Τις εκδηλώσεις τίμησε με την παρουσία του και ο Γ.Γ Ναυτιλίας Δ. Καλαματιανός.

Η Δοξολογία τελέστηκε στον Ι. Ναό Αγίου Αθανασίου και στην συνέχεια ακολούθησε επιμνημόσυνη δέηση χοροστατούντος του Επισκόπου Ωλένης κ. Αθνασίου και κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο Εθνικής Αντίστασης στο Επαρχείο. Στεφάνια κατέθεσαν ο Διοικητής της 117 ΠΜ Ν. Κωσταβάρας, ο περιφερειακός σύμβουλος Π. Πλατανιάς εκ μέρους της Περιφέρειας, η αντιδήμαρχος Πύργου Α. Αγγελακοπούλου εκ μέρους του δήμου Πύργου και ο συντονιστής της ΝΕ Ηλείας του ΣΥΡΙΖΑ Τ. Γεωργόπουλος.

Τον πανηγυρικό της ημέρα εκφώνησε ο Διονύσης Μπερέτσος που αναφέρθηκε στην εποποιία της Εθνικής Αντίστασης. Στην επιμνημόσυνη δέηση παρευρέθηκαν ακόμα εκπρόσωποι τοπικών αρχών και φορέων του Πύργου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος