FOLLOW US: facebook twitter

Τίμησαν την αγαπημένη τους νηπιαγωγό

Ημερομηνία: 23-08-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

asimakopoulou-daskala2

Εκδήλωση από τους μαθητές της στο Κάστρο Κυλλήνης

Επί 22 χρόνια, πέρασαν από την τάξη της δεκάδες παιδιά. Από το 1990 έως το 2012 που συνταξιοδοτήθηκε, τα παιδιά του Κάστρου Κυλλήνης και της γύρω περιοχής ξεκίνησαν τα πρώτα βήματά τους στο σχολείο απο το νηπιαγωγείο του Κάστρου με νηπιαγωγό της κα Σταυρούλα Ασημακοπούλου. Οι μαθητές της σε αυτή την εκπαιδευτική της πορεία δεν την ξέχασαν και την παραμονή του Δεκαπενταύγουστου αποφάσισαν να την τιμήσουν σε μια σεμνή τελετή στο Κάστρο.

asimakopoulou-daskala3

Η κα Σταυρούλα Ασημακοπούλου διορίστηκε στο Κάστρο το 1990 και συνταξιοδοτήθηκε το 2012. Άπαντες οι μαθητές της σε αυτή την περίοδο τίμησαν την γυναίκα αυτή που χάραξε στις ψυχές τους δρόμους που οδηγούν στο φως της γνώσης και της παιδείας.

asimakopoulou-daskala

Την απονομή έκανε εκ μέρους όλων των μαθητών της ο Χρήστος Ασημακόπουλος, ο οποίος μεταξύ αλλων αναφέρθηκε στην ιστορια του νηπιαγωγείου Κάστρου από την ίδρυση του έως και σήμερα καθώς και στο πολυδιάστατο έργο της κυρίας Σταυρουλας, και ακομη ανέφερε τα λογια του Μεγάλου Αλεξάνδρου ο οποίος είπε «στους γονείς οφείλομεν το ζην, στους δε διδασκάλους το ευ ζην» και έτσι όλοι οι μαθητες της προχώρησαν στην βράβευση της, ευχαριστώντας την για τον σπουδαίο και καθοριστικό ρόλο που διαδραμάτισε η γυναίκα αυτή στο προσωπικό τους ευ ζην.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος