FOLLOW US: facebook twitter

Τέσσερις Ηλείοι στο Εθνικό Συμβούλιο των ΑΝΕΛ

Ημερομηνία: 17-11-2016 | Συντάκτης:

tsilimigras-mavragiannis

Πανελλήνια πρωτιά για τον Θανάση Μπέλτσο και πρωτιά στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας για τον Παναγιώτη Τσιλιμίγκρα

Τέσσερα στελέχη από την Ηλεία εξελέγησαν στο Εθνικό Συμβούλιο των ΑΝΕΛ, κατά την διάρκεια των εργασιών του Συνεδρίου των Ανεξάρτητων Ελλήνων που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, γεγονός που δυναμώνει τη φωνή του νομού μας στον αγώνα για την επίλυση των σοβαρών προβλημάτων του τόπου μας. Αυτό τόνισε χθες σε συνέντευξη τύπου ο κ. Παναγιώτης Τσιλιμίγκρας, συντονιστής των ΑΝΕΛ για την Περιφέρεια.

Στις 11, 12 και  13 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε όπως είναι γνωστό, στην Αθήνα, το 3ο Συνέδριο των ΑΝΕΛ με την συμμετοχή 1500 περίπου συνέδρων, μεταξύ των οποίων και 30 Ηλείων συνέδρων  που είχαν εκλεγεί στην προσυνεδριακή διαδικασία.  Από την εκεί ψηφοφορία, εξελέγησαν  τέσσερις Ηλείοι στο Εθνικό Συμβούλιο των ΑΝΕΛ. Ο Θανάσης Μπέλτσος που μάλιστα χτύπησε πρωτιά σε όλη την Ελλάδα,  εκλέχθηκα εγώ – σ.σ Τάκης Τσιλιμίγκρας –  πρώτος στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και μέσα στην πρώτη δεκάδα στελεχών εκτός Νομού  Αττικής , ο Διονύσης Μπέλτσος και ο Νίκος  Κατσαμπέρης.

Για πρώτη φορά λοιπόν  ο νομός μας έχει την ευκαιρία να προσπαθήσει μαζί με τους πολίτες να δώσει λύσεις στα σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο νομός. Κατά την διάρκεια της ομιλίας μου μίλησα για τα ΤΕΙ, τον Καϊάφα , τον επαναπλημμυρισμό της λίμνης Μουριάς την επαναλειτουργία του αεροδρομιου  Επιταλίου και την Ολυμπία οδό. Επίσης αναφέρθηκα σε μια δική μας πρόταση  που αφορά την παραλιακή ζώνη από Αλφειό ως Κυπαρισσία, με στόχο  να επιλεγεί ένα τμήμα της για να γίνουν ξενοδοχειακές ολυμπιακές εγκαταστάσεις καθώς ο τόπος είναι σε κομβικό σημείο, καλύπτει το τρίγωνο Ολυμπία, Κατάκολο και Καϊάφα και γειτνιάζει με την Μεσσηνία . Μιλάμε για μια δημόσια επένδυση που ενδεχομένως να μπορεί να παραχωρηθεί και σε ιδιώτη, αυτό θα το δούμε, άλλωστε πρόταση είναι ακόμα.»

tsilimigras

Παράλληλα ο κ. Τσιλιμίγκρας  τόνισε ότι πέρασε πλέον στην Ολομέλεια της Βουλής και περιμένουν να πάρει ΦΕΚ η τροπολογία, για το Ταμείο αγωγής σεισμόπληκτων και πυρόπληκτων που αφορά τον νόμο Βενιζέλου που έλεγε πως όποιος οφείλει στην Εφορία δεν δικαιούται κρατικής αρωγής.  «Σημασία έχει ότι δώσαμε λύση, ως συγκυβέρνηση μαζί με τον ΣΥΡΙΖΑ, γιατί το πρόβλημα ήταν μεγάλο και πλέον θα μπορεί ο κόσμος να πάρει την κρατική αρωγή χωρίς παρακρατήσεις».

Τέλος ο κ. Τσιλιμίγκρας ευχαρίστησε τους συνέδρους που τον εξέλεξαν στην πρώτη θέση του Εθνικού Συμβουλίου των ΑΝ.ΕΛ στην περιφέρεια Δυτ. Ελλάδας  και δεσμεύτηκε ότι θα είναι πάντα δίπλα στα προβλήματα των συμπολιτών του και θα αγωνιστεί για την ανάπτυξη του νομού.  «Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τον Πρόεδρό μας  τον Πάνο Καμμένο για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε και υπόσχομαι να φανώ αντάξιος των προσδοκιών. Το κίνημα μετά το πέρας του 3ου Συνεδρίου αρχίζει να πατάει πιο σταθερά στα πόδια του βάζοντας τις βάσεις για μια νέα αρχή.»


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος