FOLLOW US: facebook twitter

Τέσσερα δυνατά παιχνίδια

Ημερομηνία: 04-03-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

a1-katigoria

Σε Τραγανό, Καράτουλα, Σαβάλια και Λεχαινά τα πιο ενδιαφέροντα ματς της 25ης αγωνιστικής-Στο Ενωσιακό κόντρα στη Θύελλα ο Πανηλειακός

Διεξάγεται το Σαββατοκύριακο η 25η αγωνιστική της Α1 Κατηγορίας και τα πιο ενδιαφέροντα ματς θα γίνουν σε Τραγανό, Καράτουλα, Σαβάλια και Λεχαινά. Αύριο στο Τραγανό, η δεύτερη της βαθμολογίας Νίκη φιλοξενεί την πέμπτη Προοδευτική. Η ομάδα του Θοδωρή Λούρμπα θέλει τη δεύτερη θέση στην κανονική περίοδο για να παίξει με πλεονέκτημα έδρας στα ημιτελικά των πλέι-οφ, ενώ η Προοδευτική στοχεύει στην τιμητική πέμπτη θέση, για την οποία είναι φαβορί αυτή τη στιγμή, ευρισκόμενη στο +6 από τον Ατρόμητο Καβασίλων.

Ο Κένταυρος μπορεί να υπολείπεται σε ποιότητα από τον Ξενοφώντα αλλά ψάχνει βαθμούς σε κάθε παιχνίδι, καθώς παλεύει πλέον για την αποφυγή του απευθείας υποβιβασμού. Ο Ξενοφών μετά την πρόκρισή του στον τελικό του Κυπέλλου, που ήταν και ο βασικός στόχος της ομάδας φέτος, θα επιδιώξει να φτάσει και στον τελικό των πλέι-οφ. Αυτό προϋποθέτει όμως την αποφυγή της τέταρτης θέσης, για να μην αγωνιστεί στα ημιτελικά με τον πανίσχυρο Πανηλειακό.

Στην έβδομη θέση της βαθμολογίας, σχετικά μακριά από περιπέτειες, ισοβαθμούν Ηλειακός Λεχαινών και Ενιπέας και οι δύο ομάδες κοντράρονται αύριο στο γήπεδο των Λεχαινών, σε ένα αμφίρροπο παιχνίδι. Τέλος, στα Σαβάλια ο Ολυμπιακός περιμένει τον ΑΠΟ Κουρτεσίου, με τις δύο ομάδες να χωρίζει μόλις ένας βαθμός.

Στο Ενωσιακό ο Πανηλειακός

Στα υπόλοιπα παιχνίδια, ο πρωτοπόρος Πανηλειακός παίζει σήμερα στο Ενωσιακό της Σπιάντζας με τη συμπολίτισσα Θύελλα, που δίνει μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού και έχει τον πρώτο και… τελευταίο λόγο για τη νίκη. O νεαρός Στέλιος Μπατζάκας έχει υποστεί διάταση συνδέσμων και θα μείνει εκτός δράσης για 15-20 μέρες, ενώ απόντες από τους «ερυθρόλευκους»  θα είναι οι επίσης τραυματίες Καπετανάκης, Καλαντζής και πιθανότατα ο Μπουρνέλης.

Η δεύτερη Δόξα Ν.Μανολάδας φιλοξενεί αύριο τον υπολογίσιμο Εθνικό Αμπελοκάμπου που βρίσκεται στο +5 από τη ζώνη των πλέι-άουτ (εφόσον αυτά γίνουν) και ο έκτος Ατρόμητος Καβασίλων υποδέχεται σήμερα τον αναγεννημένο με τον Κώστα Μπακάλη στον πάγκο, Αλφειό.

Ο Ηλειακός Βαρθολομιού, με νέο τεχνικό το Νίκο Αριδάκη, δεν έχει περιθώρια για βαθμολογικές απώλειες στο Χειμαδιό και τέλος το Χάβαρι, εύκολα ή δύσκολα, αναμένεται να υπερκεράσει το εμπόδιο του αδύναμου Αίαντα και να παραμείνει πάνω από την ζώνη των πλέι-άουτ.

 

 

A1 DEDALOS SECURITY

Το πρόγραμμα

Σάββατο-Ώρα 3.30μ.μ.

Θύελλα-Πανηλειακός

Ολυμπιακός Σ.-Κουρτέσι

Χάβαρι-Αίας

Ατρόμητος Κ.-Αλφειός

Χειμαδιό-Ηλειακός Β.

 

Κυριακή-Ώρα 3.30μ.μ.

Νίκη-Προοδευτική

Δόξα Ν.Μ.-Εθνικός

Κένταυρος-Ξενοφών

Ηλειακός Λ.-Ενιπέας

 

 

Η βαθμολογία

(Σε 24 αγώνες)

Πανηλειακός     66   (74-8)

Νίκη Τραγανού 53   (40-17)

Δόξα Ν.Μ.  53  (41-11)

Ξενοφών   49  (44-18)

——————————————

Προοδευτική  40   (38-27)

Ατρόμητος Καβ. 34  (34-30)

Ηλειακός Λεχ. 33  (24-26)

Ενιπέας     33  (35-31)

Κουρτέσι  32  (26-31)

Εθνικός Αμπελ.  32   (36-40)

Ολυμπιακός Σαβ. 31  (22-31)

Χάβαρι   28  (31-35)

———————————————

Αλφειός    27  (23-23)

Ηλειακός Βαρθ. 26  (29-41)

Θύελλα    22    (23-36)

Κένταυρος Μαγ. 20  (30-41)

——————————————

Κεραυνός Χειμ.   10  (15-57)

Αίας Γαστ.    0  (13-60)

*Ο Αίας έχει αφαίρεση τριών βαθμών

 


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος