FOLLOW US: facebook twitter

Τέλος οι ιδιώτες σε φύλαξη και Η/Μ στο Νοσοκομείο Πύργου: Διορίζεται Επικουρικό προσωπικό με απόφαση της 6ης ΥΠΕ

Ημερομηνία: 12-10-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Υγεία

Με απόφαση του Διοικητή της 6ης ΥΠΕ διορίζονται στη Νοσηλευτική Μονάδα Πύργου, οχτώ συνολικά άτομα, επικουρικό προσωπικό, κυρίως τεχνικών ειδικοτήτων προκειμένου να ενισχύσουν τον τομέα Ηλεκτρομηχανολογικών Εγκαταστάσεων, την λειτουργία του οποίου όλα αυτά τα χρόνια, αναλάμβαναν ιδιώτες με ετήσιες συμβάσεις.

Συγκεκριμένα ένας Μηχανολόγος- Μηχανικός, δυο Νοσηλευτές ΤΕ, ένας Ηλεκτρολόγος, ένας Θερμουδραυλικός και τρείς Φύλακες. Όπως εξηγεί, ο Διοικητής του Γ.Ν. Ηλείας Κώστας Διαμαντόπουλος, έξι (6) χρόνια μετά η ΝΜ Πύργου αποκτά Μηχανολόγο – Μηχανικό, μια ειδικότητα απόλυτα αναγκαία αν σκεφτεί κανείς ότι η Νοσηλευτική Μονάδα διαθέτει ηλεκτρομηχανολογικές εγκαταστάσεις βιομηχανικού τύπου. «Η προσθήκη τεχνικών ειδικοτήτων θα μας απαλλάξει από το οικονομικό βάρος της συντήρησης των ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων, την οποία από το 2014 αναλάμβαναν “εργολάβοι” με ετήσιες συμβάσεις. Οι διορισμοί αυτοί προστίθενται στις δύο (2) θέσεις που καλύφθηκαν με τον ίδιο τρόπο για τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας  (ΜΕΘ)» είπε ενώ τόνισε ότι οι τακτικές αποδοχές του επικουρικού προσωπικού καλύπτονται από τον προϋπολογισμό του Νοσοκομείου, για αυτό και εξοικονόμησαν τους αναγκαίους πόρους προκειμένου να προχωρήσουν στην στοχευμένη αυτή ενίσχυση.

Παράλληλα επισήμανε ότι είναι θέμα ημερών η αποστολή σχεδίου προκήρυξης στο ΑΣΕΠ που θα περιλαμβάνει την πρόσληψη είκοσι (20) καθαριστριών, τεσσάρων (4) τραπεζοκόμων και τεσσάρων (4) φυλάκων ακόμη.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος