FOLLOW US: facebook twitter

Σ.Φ.Α. Πύργου «Ολύμπιος»: Προβολείς και καθίσματα στο Α.Κ. Αγ. Βαρβάρας

Ημερομηνία: 10-07-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Σύλλογος Φίλων Αθλητισμού Πύργου  «Ολύμπιος»  ανακοίνωσε πως προμηθεύτηκε και εγκατέστησε προβολείς και καθίσματα για την κερκίδα στο Αθλητικό Κέντρο Αγίας Βαρβάρας και επίσης καλεί τους αθλούμενους να σέβονται και να προστατεύουν τον ειδικό τάπητα του γηπέδου μπάσκετ (έχει τοποθετηθεί με δαπάνη του συλλόγου) αλλά και ολόκληρο το χώρο που αποτελεί αθλητική πνοή για την πόλη του Πύργου.

 Η ανακοίνωση του συλλόγου

«Ο Σύλλογος Φίλων Αθλητισμού Πύργου ” Ολύμπιος” προέβη στην προμήθεια προβολέων για το Αθλητικό Κέντρο Αγίας Βαρβάρας, όπως κάνει εθελοντικά κάθε χρόνο από το 2013 κι έπειτα, και σήμερα έγινε η τοποθέτησή τους με την ταυτόχρονη αντικατάσταση των καμμένων λαμπτήρων και μετασχηματιστών, σε συνεργασία με την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Πύργου. Επίσης, πριν λίγες εβδομάδες, ο Σύλλογος ανέλαβε την αποξήλωση των πολλάκις σπασμένων καθισμάτων και την τοποθέτηση ξύλινων επιφανειών στις κερκίδες του γηπέδου “Νίκος Γκάλης”.
Θα πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι στο συγκεκριμένο γήπεδο έχει τοποθετηθεί -με πρωτοβουλία και δαπάνη του Συλλόγου- ειδικός τάπητας από καουτσούκ, ο οποίος είχε ιδιαίτερα σημαντικό κόστος και προορίζεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για το άθλημα της καλαθοσφαίρισης. Οποιαδήποτε άλλη χρήση προκαλεί φθορές και η δαπάνη για την αποκατάστασή τους είναι ιδιαίτερα υψηλή.
Παρακαλούνται λοιπόν, τόσο οι αθλούμενοι, όσο και οι υπόλοιποι δημότες του Πύργου, να σέβονται και να προστατεύουν το Αθλητικό Κέντρο Αγίας Βαρβάρας, το οποίο αποτελεί αθλητική πνοή για την πόλη μας».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος