FOLLOW US: facebook twitter

Σ.Ε.Φ.Α.: Ανακοίνωσε το ρόστερ της νέας σεζον

Ημερομηνία: 12-07-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Το Σ.Ε.Φ.Α. ανακοίνωσε το ρόστερ της νέας σεζόν στην Α2 ΕΣΚΑΗ, τις ανανεώσεις και τις μεταγραφές. Πρόκειται για μια δυνατή ομάδα που θα είναι πολύ ανταγωνιστική και στο πρωτάθλημα της Α2.

H ανακοίνωση του Σ.Ε.Φ.Α.

“Ο σχεδιασμός για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019 που θα βρει την ομάδα μας στην Α2 ΕΣΚΑΗ ξεκίνησε! Μετά την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή του σωματείου μας κ. Κουκουζέλη σειρά παίρνουν οι ανανεώσεις παικτών καθώς και οι μεταγραφές που θα κάνουν την ομάδα μας πιο δυνατή για την νέα σεζόν.

Στην ομάδα συνεχίζουν οι:

Φώτης Δρακόπουλος . Παιδί των ακαδημιών της Ανδραβίδας που όλα αυτά τα χρόνια πρόσφερε τα μέγιστα στις ανόδους από την Γ και Β ΕΣΚΑΗ. Ο Φώτης θα είναι και ο αρχηγός στα παιχνίδια του Σ.Ε.Φ.Α στην Α2 ΕΣΚΑΗ!

Ανδρέας Τατάνης . Για 3η συνεχή σεζόν ο πολύπειρος Αμαλιαδίτης φόργουορντ θα παραμείνει στην ομάδα μας . Ο Ανδρέας είναι έτοιμος να προσφέρει τα μέγιστα και για την επίτευξη των στόχων κατά την φετινή χρονιά!

Γίωργος Τόγιας . Για 2η συνεχή σεζόν ο Γιώργος θα φορά την κιτρινόμαυρη φανέλα! Ο Πατρινός φόργουορντ/σέντερ που πέρσι ήταν και ο 1ος σκόρερ της ομάδας μας περνά όμορφα στην Ανδραβίδα και το επιβεβαιώνει κάθε στιγμή σκοράροντας κατά ριπάς!

Βασίλης Κορακιανίτης. 2η συνεχόμενη σεζόν και για τον Πατρινό γκαρντ στην Σ.Ε.Φ.Α! Ο Βασίλης επανήλθε δριμύτερος μετά τον τραυματισμό του καθώς τα σουτ του έξω από την γραμμή των 6,75 έδωσαν την νίκη στην ομάδα μας σε πολλά παιχνίδια της προηγούμενης περιόδου!

Νίκος Καμίλης. Ο νεαρός και πολλά υποσχόμενος παίκτης θα συνεχίσει με σκληρή δουλειά να βάζει ψηλά τον πήχη για την ομάδα μας ανεβάζοντας το επίπεδο μέσα στην ρακέτα! Το παιδί θαύμα από την Κάτω Παναγιά για 2η σεζόν στην Σ.Ε.Φ.Α!

Γίωργος Μασούρας. 2η σεζόν και για τον Πατρινό γκάρντ στην ομάδα! Το πάθος περισσεύει για τον Γίωργο που με τις άμυνες του και την ψυχή που βγάζει στο παρκέ δείχνει ότι αποτελεί φόβητρο για τα αντίπαλα γκαρντ!

Κώστας Αρβανίτης. Μετά από ένα διάλειμμα ενός έτους ο Κώστας γύρισε πέρσι στην Ανδραβίδα και με σκληρή δουλειά κατάφερε όχι μόνο να κερδίσει ξανά την θέση του στο ρόστερ της ομάδας αλλά και να είναι ένα χρήσιμο εργαλείο στα χέρια του προπονητή!

Από την ομάδα αποχώρησαν οι Παναγίωτης Κοτσέτας ,Νάσος Καστελιώτης , Ανδρέας Γκουτσούλας,Ανδρέας Κουσουνής , Παναγιώτης Λεμποτέσης. Η διοίκηση και ο προπονητής τους εύχονται υγεία και καλή συνέχεια στην μπασκετική τους διαδρομή!

Η ομάδα μας έχει υψηλούς στόχους και για την νέα σεζόν γιαυτό κινήθηκε γρήγορα στο μεταγγραφικό παζάρι και με τα κιτρινόμαυρα θα αγωνίζονται οι…
Θοδωρής Μάρκου.Ο περσυνός αρχηγός της ΑΕΛ και γέννημα θρέμα των ακαδημιών της Σ.Ε.Φ.Α επιστρέφει σπίτι του για να βοηθήσει την ομάδα μας!Με την δύναμη , το πάθος και την εμπειρία του o Μυρσυναίος φόργουορντ/σέντερ θα είναι αρωγός της προσπάθειας μας για την επίτευξη των στόχων μας.

Αλέξανδρος Κουρής. Ο Καστρινός σέντερ μετά την ολοκλήρωση των σπουδών του στην Αθήνα , επιστρέφει για να αποτελέσει σημαντικό γρανάζι στην μηχανή του Σάκη Κουκουζέλη. Προηγούμενες ομάδες , ΑΕΛ-Αχαγία 82-Αιγάλεω Α.Ο

Ηλίας Κασσάρας. Ο Νεοχωρίτης παουερ φόργουορντ έρχεται να ενισχύσει την ομάδα μας στην ρακέτα προσφέροντας λύσεις στην γραμμή των ψηλών.

Νώντας Φίτσαλος. Ο Κάτω Παναγίτης γκάρντ μετά την ολοκλήρωση των στρατιωτικών του υποχρεώσεων έρχεται στην Σ.Ε.Φ.Α ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ για να αποδείξει ότι το ντόπιο στοιχείο και μπορεί και θέλει.

Χρήστος Τσιρώνης. Το πολυεργαλείο από την Πάτρα υπόγραψε στην Σ.Ε.Φ.Α ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ και θέτει τον στόχο πολύ ψηλά για την νέα σεζόν.Προηγούμενες ομάδες Απολλωνιάδα , ΑΓΕΖ , Κεραυνός Αιγίου , Αγυια!

Παναγιώτης Αγραπίδης. Ο Ανδραβιδιώτης φόργουορντ επανέρχεται μετά από τον δανεισμό του στην Κάτω Παναγιά τονώνοντας το ντόπιο στοιχείο και δίνοντας λύσεις στο ζωγραφιστό!

Γίωργος Αγραπίδης. Ο νεαρός πόιντ γκαρντ ανεβαίνει από την εφηβική ομάδα με ταλέντο , φιλοδοξίες και θέληση να καθιερωθεί στο ρόστερ και γιατί όχι στην 1η πεντάδα.

Ευχόμαστε σε όλους υγεία και καλή αγωνιστική χρονιά!!!”


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος