FOLLOW US: facebook twitter

Σύσκεψη Λιατσή με ΚΤΕΛ για την έλευση τουριστών

Ημερομηνία: 20-07-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Ευρεία σύσκεψη, με αντικείμενο τη μεταφορά τουριστών από το επίνειο του Κατακόλου στον Πύργο, πραγματοποιήθηκε για ακόμα μια φορά χθες στο Λάτσειο μεταξύ του Δημάρχου Γαβρίλη Λιατσή και του προέδρου του ΚΤΕΛ Ηλείας Χρήστου Δημακόπουλου. Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης ο αντιπρόεδρος του ΚΤΕΛ Σπύρος Παναγιωτόπουλος και οι σύμβουλοι Γιάννης Αντωνόπουλος, Παντελής Καραμέτος, Αριστοτέλης Οικονομόπουλος, Θεόδωρος Τραγουστής και Βασίλης Μακρής.  Ακόμα συμμετείχαν ο σταθμάρχης του ΚΤΕΛ και Εντεταλμένος Σύμβουλος του Δήμου Πύργου Νικόλαος Βλαχαντώνης και το μέλος του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού Δήμου Πύργου Σάκης Βαρουξής.

Στη διάρκεια της συνάντησης, τέθηκαν επί τάπητος διάφορες προτάσεις για τη διευκόλυνση της διαδικασίας έλευσης των τουριστών στον Πύργο με τον Δήμαρχο να υποστηρίζει πως με τη συνεργασία όλων, εμπόρων, επαγγελματιών, δημοτικής αστυνομίας και δημοτικής αρχής, ξεκινούν μια νέα διαδικασία που στην πορεία θα βελτιώνεται. «Απλά ξεκινάμε. Προσωπικά ξεχνώ τις διαδικασίες των εκλογών, δεν έχω αποφασίσει αν θα βάλω για Δήμαρχος καθώς το μόνο που με ενδιαφέρει είναι τι θα γίνε με την πόλη. Δέχτηκα εποικοδομητικές προτάσεις από το προεδρείο του ΚΤΕΛ και θα συνεργαστούμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

Ο κ. Δημακόπουλος εξέφρασε την επιθυμία το ΚΤΕΛ να αυξήσει τα δρομολόγια Πύργος – Κατάκολο για την εξυπηρέτηση των τουριστών και ευχήθηκε να έχουν άμεσα θετικά αποτελέσματα ενώ ο κ. Βαρουξής, κατέθεσε συγκεκριμένες προτάσεις του Οργανισμού Πολιτισμού ώστε να διαφημίσουν μέσω έντυπου υλικού τα σημεία ενδιαφέροντος του Πύργου εγκαθιστώντας και κιόσκια όπου θα διατίθεται πληροφοριακό υλικό για την ενημέρωση των επισκεπτών.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος