FOLLOW US: facebook twitter

Σύσκεψη Κατσιφάρα με τους προϊσταμένους των Τεχνικών Υπηρεσιών Ηλείας, Αχαϊας, Αιτωλ/νίας

Ημερομηνία: 26-04-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

Ζήτησε ιεράρχηση  προτεραιοτήτων και έργων

«Με στενή συνεργασία μεταξύ των εμπλεκόμενων υπηρεσιών, με κανόνες, πλήρη διαφάνεια και αποτελεσματική δουλειά, θα μπορέσουμε να αποφύγουμε καθυστερήσεις και μέσα στον προβλεπόμενο χρόνο θα ολοκληρώσουμε και θα παραδώσουμε στους πολίτες μας και στην κοινωνία σημαντικά έργα».

Αυτό ζήτησε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας από τους προϊσταμένους των Διευθύνσεων Τεχνικών Έργων της έδρας και των Περιφερειακών Ενοτήτων Αιτωλοακαρνανίας, Αχαΐας και Ηλείας, κατά τη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε χθες στα γραφεία της Περιφέρειας στην Πάτρα.

Στο επίκεντρο τέθηκαν οι προτεραιότητες που έχει θέσει η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας όσον αφορά τα έργα που υλοποιούνται στις τρεις Π.Ε. και στην έδρα, ώστε να προχωρήσουν άμεσα δίχως καθυστερήσεις και δίχως να σπαταλείται ασκόπως ούτε ένα ευρώ από το δημόσιο χρήμα.

Πρόκειται για τα έργα που έχουν ενταχθεί και χρηματοδοτούνται από το Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Δυτική Ελλάδα 2014-2020», τις συντηρήσεις του εθνικού και επαρχιακού οδικού δικτύου σε ολόκληρη την Περιφέρεια και επιπλέον, τα γραφειοκρατικά και διοικητικά ζητήματα, τα οποία δημιουργούν καθυστερήσεις. Επίσης υπήρξε ενημέρωση για τους ΓΟΕΒ – ΤΟΕΒ και την μεταβίβαση αρμοδιοτήτων που αποφασίστηκε με νόμο από το κράτος.

Κλείνοντας ο Περιφερειάρχης ζήτησε από όλους να «τρέξουν» τις όποιες εκκρεμότητες, τονίζοντας πως μέσω της στενής συνεργασίας όλων, θα έχουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα στο μικρότερο δυνατό χρόνο.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος