FOLLOW US: facebook twitter

«Σύμφωνο συμβίωσης» λόγω… κρίσης!: Πρεμιέρα την Παρασκευή από το Ερασιτεχνικό θέατρο του Ομίλου Λεχαινών

Ημερομηνία: 09-05-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτισμός

Μια πολλά υποσχόμενη θεατρική παράσταση, ανεβαίνει στο Σινέ Άστρον στα Λεχαινά από το Ερασιτεχνικό θέατρο του  Ομίλου Λεχαινών, στις 11, 12, 13, 14 & 16 Μαΐου στις 8:30μ.μ. , μια κωμωδία που φέρει τον τίτλο Σύμφωνο Επιβίωσης. Το ευφάνταστο σενάριο είναι δημιουργία του Σάκη Παναγιώταρου και αφορά στην παραληρηματική προσπάθεια μιας οικογένειας προκειμένου να επιβιώσει μέσα στην οικονομική κρίση.

Οι μέθοδοι που χρησιμοποιεί αντιβαίνουν τους δεοντολογικούς κώδικες αλλά δεν εμπεριέχουν δόλο. Έτσι, η όλη τους προσπάθεια φαντάζει ευτράπελη αλλά εν τέλει είναι αποτελεσματική. Είναι βέβαιο πως θα μας θυμίσει αρκετά «οικεία κακά» αλλά με μία πιο ανάλαφρη διάθεση. Τη σκηνοθεσία και τη μουσική επιμέλεια ανέλαβε η Ρούλα Ξαρχάκου σε μια πρώτη και πολλά υποσχόμενη συνεργασία με την Θεατρική ομάδα Λεχαινών. Οι φωτισμοί και η ηχητική κάλυψη είναι έργο του Λευτέρη Ξένου, ενώ την επιμέλεια σκηνικών ανέλαβαν ο Μιχάλης Σεφερλής.

Τα μέλη του Ερασιτεχνικού θεάτρου Ομίλου Λεχαινών, βρίσκονται σε συνεχείς πρόβες, οι προετοιμασίες είναι πυρετώδεις από όλους τους συντελεστές της παράστασης,  έτσι ώστε να είναι  όλα έτοιμα για την πρεμιέρα της Παρασκευής, ώρα 8.30 το βράδυ στο ΣΙΝΕ ΑΣΤΡΟΝ.

Πρωταγωνιστούν με αλφαβητική σειρά οι :

Ασημακοπούλου Ελευθερία –εφοριακός

Ασημακοπούλου Φωτεινή –Σόφη

Μαραζιώτη Μαρία –Ευανθία

ΜπεσκίνηΓιωργία–Θεία Βελούδω

Μπεσκίνης Σάκης- Κυρ Στέφανος

Παναγιώταρος Σάκης –Νώντας

Παναγόπουλος Αλέξης –Στρατηγός

Παπανικολάου Γιάννης- Γιατρός εφοριακός αστυνομικός

Ρούσσος Σάκης- Λευτέρης

Τρότζα Σία –Κατίνα

Φιτσάλος Φάνης- Ηλίας

Η είσοδος για το κοινό είναι 5 ευρώ. Για την προπώληση εισιτηρίων απευθυνθείτε στο (ώρες και ημερομηνίες)

Λίγα λόγια για την υπόθεση

Όταν ο Λευτέρης και η Κατίνα χάνουν τη δουλειά τους λόγω κρίσης αδυνατούν να συντηρήσουν όχι μόνο το σπίτι τους και τα παιδιά τους (Ηλία και Ευανθία) αλλά και τους παράνομους δεσμούς τους (Σόφη και Νώντα). Έτσι σύσσωμοι γονείς παιδιά και εραστές συνυπάρχουν κάτω από την ίδια στέγη καταστρώνοντας διάφορες μηχανορραφίες προκειμένου να κερδίσουν με διάφορους τρόπους χρήματα, όχι μόνο για να επιβιώσουν αλλά και για να μη χάσουν τα κεκτημένα τους.

Θα τα καταφέρουν άραγε; Ποιο είναι το τίμημα όμως; Τι συμβαίνει με τον γιο και τον εραστή της μητέρας; Με τον στρατηγό και την ερωμένη του πατέρα; Τι συμβαίνει με την τράπεζα και πώς ο κυρ Στέφανος αποστομώνει το «σύστημα» ; Αυτή η θεία έχει αλτζχαϊμερ ή τους δουλεύει όλους «ψιλό γαζί»;

Θύτες και θύματα εναλλάσσουν ρόλους και το γέλιο ρέει άφθονο.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος