FOLLOW US: facebook twitter

Σύλλογος Πολυτέκνων Πύργου και Περιχώρων: Βράβευσε τους νέους φοιτητές

Ημερομηνία: 04-01-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 1, Κοινωνία, Νέα

Τα παιδιά των πολύτεκνων οικογενειών που πέτυχαν την είσοδό τους στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας στις πανελλαδικές εξετάσεις του περασμένου καλοκαιριού, βράβευσε χθες το απόγευμα ο Σύλλογος Πολυτέκνων Πύργου και Περιχώρων, σε εκδήλωση στο συνεδριακό κέντρο της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας. Παρουσία του Μητροπολίτη Ηλείας κ.κ. Γερμανού που στηρίζει τις δράσεις του συλλόγου, συνολικά 46 νέοι και νέες παρέλαβαν έπαινο και φάκελο με χρηματικό βοήθημα, στη διάρκεια της εκδήλωσης.

Χορωδία έψαλε ύμνους των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς όπως και κάλαντα στην έναρξη του προγράμματος. Στη συνέχεια χαιρετισμό απηύθυνε η πρόεδρος Μαργαρίτα Ηλιοπούλου, που στάθηκε στις αξίες με τις οποίες πρέπει να πορευθούν τα παιδιά των πολύτεκνων οικογενειών, βάσει της Χριστιανικής πίστεως. Εξήρε ιδιαιτέρως την στήριξη του Μητροπολίτη Ηλείας και χρησιμοποίησε σκληρή γλώσσα για τους απόντες από την εκδήλωση, δημάρχους και βουλευτές, αλλά και για την Πολιτεία που συνεχίζει να μην στηρίζει τις πολύτεκνες οικογένειες.

Ο Μητροπολίτης Ηλείας κ.κ. Γερμανός ευλογώντας την πρωτοχρονιάτικη πίτα του συλλόγου, μίλησε για την αξία της ζωής για τον άνθρωπο, δίπλα στο Θεό και αναφέρθηκε στο πρόσφατο περιστατικό της Κεφαλονιάς με τους δύο νέους από τη Γερμανία και τη Βουλγαρία που αυτοκτόνησαν στο πλαίσιο μιας σατανιστικής τελετής.

Μεταξύ άλλων παραβρέθηκαν στην εκδήλωση ο εκπρόσωπος του βουλευτή Ηλείας κ. Κουτσούκου, Γ. Καραστέργιος, περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος