FOLLOW US: facebook twitter

Σύλλογος Εργαζομένων Δήμων Πύργου, Ολυμπίας, Ζαχάρως: 60% η συμμετοχή στην αποχή για την αξιολόγηση

Ημερομηνία: 19-06-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Σε υψηλά ποσοστά κινήθηκε η συμμετοχή στην αποχή των εργαζομένων των Δήμων Πύργου, Αρχαίας Ολυμπίας και Ζαχάρως που ολοκληρώθηκε χθες για την αξιολόγηση. Όπως τόνισε ο πρόεδρος του Συλλόγου Χρήστος Γαρύφαλλος, τα μηνύματα από άλλους συλλόγους, αλλά και από τους 3 Δήμους μας, είναι θετικά.   «Υπάρχει μεγάλη συμμετοχή στην αποχή που ξεπερνά το 60%. Όποιος δεν συμμετέχει στην αξιολόγηση και δεν έχει συντάξει το έντυπο αξιολόγησης,  θα πρέπει να συμπληρώσει την δήλωση συμμετοχής στην προκηρυγμένη απεργία – αποχή και να την καταθέσει άμεσα στον σύλλογο για να μπορέσουμε να τις αποστείλουμε στις διευθύνσεις προσωπικού των τριών Δήμων, ώστε να είναι όλοι καταχωρημένοι νόμιμα».

Ο κ. Γαρύφαλλος, ανέφερε ότι «με την τροπολογία αυτή η κυβέρνηση  επιχειρεί να διαιρεθούμε και να φαγωθούμε μεταξύ μας,  να εξαγοράσει συνειδήσεις και να ποδοπατήσει την αξιοπρέπειά μας. Ας μην το επιτρέψουμε.

Από την πλευρά μας κατανοούμε την φιλοδοξία κάθε εργαζόμενου να εξελιχθεί υπηρεσιακά με βάση την επιστημονική του επάρκεια και την εργασιακή του εμπειρία.   Κατανοούμε την σημασία του επιδόματος ευθύνης στον οικογενειακό προϋπολογισμό κάθε συναδέλφου, λαμβάνοντας υπόψη και τις απώλειες που έχουμε υποστεί στα εισοδήματά μας.    Μπορούμε ακόμη να κατανοήσουμε και το φόβο που πιθανά νιώθουν ορισμένοι συνάδελφοι,   όμως αυτή τη στιγμή δεν κρίνεται αυτό.  Κρίνονται πολλά περισσότερα. Αυτή την στιγμή, δίνουμε συλλογικά μαζί με τους άλλους εργαζόμενους στο δημόσιο τομέα,  τη μάχη ενάντια στην αντιδραστική αξιολόγηση και τις δυσμενείς επιπτώσεις που αυτή θα επιφέρει στον καθένα μας,  αλλά και συνολικά στους εργαζόμενους και στα λαϊκά στρώματα. Αν σήμερα κάνουμε πίσω, αύριο θα μας ζητήσουν πολλά περισσότερα. Τώρα είναι ώρα ευθύνης,  ας μην δεχτούμε να ποδοπατήσουν την αξιοπρέπειά μας. Ή θα ταχθούμε με το σωματείο και τα δικαιώματά μας  ή με την κυβερνητική πολιτική  ή θα σταθούμε πλάι στον συνάδελφο  ή καθένας θα κοιτάζει τον εαυτό του».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος