FOLLOW US: facebook twitter

Σύλλογος Εργαζομένων Δήμων Πύργου, Αρχ. Ολυμπίας, Ζαχάρως: «Όχι» στις εσπευσμένες και άσκοπες μετακομίσεις υπηρεσιών

Ημερομηνία: 07-11-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Δυσαρέσκεια έχουν προκαλέσει στον Σύλλογο Εργαζομένων Δήμων Πύργου, Αρχαίας Ολυμπίας και Ζαχάρως, οι αιφνιδιαστικές αποφάσεις της δημοτικής αρχής για την «μετακόμιση» δημοτικών υπηρεσιών, χωρίς να έχει προηγηθεί συζήτηση και ενημέρωση του Δ.Σ. του συλλόγου.

Όπως επισημαίνει ο πρόεδρος Χρήστος Γαρύφαλλος με ανακοίνωση του, πρόκειται για «εσπευσμένες, άσκοπες και αδικαιολόγητες «μετακομίσεις» υπηρεσιών του Δήμου Πύργου χωρίς κανένα προγραμματισμό και διάλογο».

«Η λειτουργία και η δράση του Δήμου θα πρέπει να γίνεται συντονισμένα και σωστά σχεδιασμένα και όχι με ενέργειες που στοχεύουν στην αποδιοργάνωση των δημοτικών υπηρεσιών και την διαφαινόμενη διάλυση τους. Η εγκατάσταση μιας διοικητικής μονάδας θα πρέπει να μεγιστοποιεί το κοινωνικό όφελος και να παράσχει στους δημότες ποιοτικότερες και αποτελεσματικότερες υπηρεσίες και μάλιστα στους κρίσιμους τομείς των τεχνικών υπηρεσιών και της Πολεοδομίας.

Ο Σύλλογος των Εργαζομένων λέμε,  «ΟΧΙ» σε αιφνιδιαστικές και γρήγορες αποφάσεις και χωρίς προηγουμένως να γίνεται ενημέρωση και συμμετοχή του ΔΣ του συλλόγου σε τέτοια θέματα. Είμαστε δίπλα σε ενέργειες και πράξεις που αποσκοπούν στην εξυπηρέτηση των πολιτών που υπηρετούμε όλοι και στην λειτουργικότητα των δημοτικών υπηρεσιών.

Γι` αυτό μην μας αγνοείται. Τέλος τονίζουμε ότι δεν μπορείτε από τρία εναπομείναντα άτομα εργατικό προσωπικό -με πολλά προβλήματα υγείας- να εκτελούν διαταγές μετακόμισης ογκωδέστατου και σημαντικότατου αρχείου και εξοπλισμού με κίνδυνο να χαθούν και να καταστραφούν πολύτιμα έγγραφα».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος