FOLLOW US: facebook twitter

Σωματείο Καταστηματαρχών Κουρέων-Κομμωτών Ηλείας: Πρώτος ξανά ο Γιάννης Διονυσόπουλος

Ημερομηνία: 11-10-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Συγκροτείται σε σώμα το νέο Δ.Σ. του Σωματείου Καταστηματαρχών Κουρέων- Κομμωτών Ηλείας

Αναζητούν τρόπους αντιμετώπισης των «κομμώσεων κατ’ οίκον»

Εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου στο Σωματείο Καταστηματαρχών Κουρέων- Κομμωτών Νομού Ηλείας, πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή στο μικρό συνεδριακό κέντρο της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας.

Στο νέο Δ.Σ. που θα συγκροτηθεί τις επόμενες ημέρες σε σώμα, εξελέγησαν με σειρά ψήφων οι:

Γιάννης Διονυσόπουλος, Γιάννης Γαβριλόπουλος, Θοδωρής Καράμπελας, Σωκράτης Παναγόπουλος, Διονύσης Νιάρχος, Δήμητρα Τσαρούχα, Οδυσσέας Καλαντζής και αναπληρωματικό  μέλος η Θεώνη Λιβέρη.

Στο Καλλιτεχνικό τμήμα εξελέγησαν οι: Γιάννης Γαρβιλόπουλος, Δήμητρα Κωτσοπούλου, Θεώνη Λιβέρη και Κατερίνα Αδαμοπούλου.

Στην Ελεγκτική Επιτροπή οι: Σούλης Διονυσόπουλος, Χαραλαμπία Ηλιοπούλου και Οδυσσέας Καλαντζής. Τέλος στην κλαδική Ομοσπονδία (ΚΟΚΚΕ) επανεξελέγη ο Γιάννης Διονυσόπουλος.

Νωρίτερα, πριν την διαδικασία των εκλογών, πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση των μελών του Σωματείου στη διάρκεια της οποίας εγκρίθηκε ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός ενώ συζητήθηκε εκτενώς, η ανάγκη αντιμετώπισης της «πειρατείας», εννοώντας τους κομμωτές κατ’ οίκον.

«Οι κομμωτές στα σπίτια, εξακολουθούν να αποτελούν μεγάλη πληγή για όλα τα μέλη του σωματείου μας που διατηρούν καταστήματα με όλες τις υποχρεώσεις που αυτά που συνεπάγονται.

Τα παράπονα των συναδέλφων είναι πολλά και αναζητάμε τρόπους αντιμετώπισης του προβλήματος σε συνεργασία με την Ομοσπονδία μας (ΚΟΚΚΕ)» επισήμανε ο απερχόμενος πρόεδρος Γιάννης Διονυσόπουλος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος