FOLLOW US: facebook twitter

Σχολή Χορού «Χοροκίνηση»: 12 χρόνια προσφοράς στο χορό!

Ημερομηνία: 20-09-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Νέα, Πολιτισμός
Flamenco

Η νέα σχολική χρονιά ξεκινά με χορό και γυμναστική μόνο στην «Χοροκίνηση». Μικροί και μεγάλοι ετοιμαστείτε για μια πλούσια χορευτική χρονιά.  12 χρόνια πολιτιστικής προσφοράς, μάθησης, αγάπης για το χορό, προώθησης της ελληνικής μουσικοχορευτικής παράδοσης, που σηματοδότησε ταυτόχρονα κι ένα πολύ ενδιαφέρον και πολυποίκιλο άνοιγμα στη χορευτική παράδοση άλλων χωρών. 12 χρόνια εμπιστοσύνης από εσάς στο έμπειρο και καταρτισμένο προσωπικό μας, για την εκπαίδευση, την κοινωνικοποίηση και την δημιουργική απασχόληση των παιδιών σας.

Swing ενηλίκων

Εμπνευστής της ιδέας αυτής η Πόπη Παναγοπούλου, απόφοιτος ΤΕΦΑΑ Αθηνών, με διπλή ειδίκευση στην ενόργανη γυμναστική και τους παραδοσιακούς χορούς, διπλωματούχος latin χορών, αλλά και παγκοσμίως αναγνωρισμένη καθηγήτρια flamenco (Spanish Dance Society), ενός χορευτικού είδους τόσο δυσεύρετου για τα ελληνικά δεδομένα, που δεν διδάσκεται πουθενά αλλού στην Πελοπόννησο.

Latin παιδικό

H σχολή φιλοξενείται στην οδό Ξάνθου 2, σε ένα κτήριο 450τμ με χώρο στάθμευσης, μεγάλες και σύγχρονες αίθουσες και συνεχώς ανανεωμένο εξοπλισμό. Κάθε χρόνο η «Χοροκίνηση» κάνει προσθήκες στο δυναμικό της με νέους δασκάλους και νέα αντικείμενα.

Swing παιδικό

Η σχολή συνεχίζει με ορόσημο τα μαθήματα latin (mambo, rumba, chacha κ.ά.),  salsa, bachata, tango argentino, oriental , flamenco, swing – charleston, μουσικοκινητικής αγωγής και παραδοσιακών χορών που έχουν εδραιωθεί πλέον στα πολιτιστικά δρώμενα του Πύργου. Ήχοι που σε μαγεύουν και μελωδίες που σε ταξιδεύουν σε διάφορα μήκη και πλάτη του κόσμου. Και ένα κατάλληλα διαμορφωμένο περιβάλλον που σου προσφέρει ψυχαγωγία, εκπαίδευση και δημιουργικότητα

Ακροβατική γυμναστική

Οι προσθήκες όμως δε σταματούν εδώ: για τη νέα χρονιά η διευθύντρια της σχολής οργανώνει νέες συνεργασίες, σχεδιάζει μαθήματα ακροβατικής γυμναστικής για παιδιά, γυμναστικής με πανιά (aerial dance), reggeaton για έντονη αερόβια άσκηση,  family dance για παιδιά 0-3 ετών μαζί με τους γονείς τους, παραδοσιακό τραγούδι για την επαφή των παιδιών με τη ελληνική μουσική παράδοση και ρυθμό και πολλά άλλα.

Latin εφηβικό

Αποτέλεσμα όλης της προσπάθειας των μελών της σχολής, οι καθιερωμένες πλέον καλοκαιρινές παραστάσεις, συγκεντρώνουν πλήθος κόσμου, συμβάλλοντας στην πολιτισμική ανάπτυξη του τόπου. Εκτός όμως από την τελική εκδήλωση, οι σπουδαστές της σχολής έχουν την ευκαιρία να χορεύουν, να διασκεδάζουν, να εξασκούνται, να γνωρίζονται χορευτικά μεταξύ τους και στα πολλά Latin πάρτυ που διοργανώνει η σχολή, στις milongas βραδιές τάνγκο, αλλά και τα παραδοσιακά γλέντια και ποικίλα σεμινάρια που οργανώνονται κάθε χρόνο με κορυφαίους χορευτές από όλο τον κόσμο.

Tango ενηλίκων

Σας περιμένουμε και φέτος για μία συναρπαστική χρονιά γεμάτη χορό, μουσική, άσκηση, συλλογικότητα, έκφραση και δημιουργία. Ελάτε να γνωριστούμε, να χορέψουμε και να γιορτάσουμε μαζί αυτή την 12ετή πορεία μας στον χώρο των αθλητικών – χορευτικών δραστηριοτήτων με μεγάλες προσφορές για όλους.

Oriental εφηβικό
Latin ενηλίκων

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος