FOLLOW US: facebook twitter

Συνεχίζεται το σήριαλ του Σινέ Ρόδον

Ημερομηνία: 08-08-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτισμός

cine-rodon-police

Η άδεια λειτουργίας, η άδεια πυρασφάλειας και η άδεια καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος που σύμφωνα με πληροφορίες δεν διαθέτει το Σινέ Ρόδον στο Σταφιδόκαμπο, φαίνεται πως θα δώσει αρκετά επεισόδια στο σήριαλ που ξεκίνησε το βράδυ της Παρασκευής.

Μετά το αυτόφωρο στο οποίο οδηγήθηκε ο υπεύθυνος λειτουργίας την Παρασκευή, προχθές το βράδυ και πάλι μετέβη η Αστυνομία για έλεγχο μετά από νέα καταγγελία. Αν και υπήρξαν πληροφορίες πως το θερινό σινεμά σφραγίστηκε κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται από αστυνομικές πηγές. Ωστόσο ως διαδικασία αναμένεται να προχωρήσει τυπικά μέσα στην εβδομάδα από το δήμο μετά από εντολή των αρμόδιων αρχών.

Όπως φαίνεται το σήριαλ των μηνύσεων θα συνεχιστεί έως ότου – λόγω στέρησης αδειών – το θερινό σινεμά να σφραγιστεί. Ωστόσο θεωρείται βέβαιο πως θα υπάρξουν αντιδράσεις από πολλές πλευρές, ενώ πρέπει να ξεκαθαρίσει και τη στάση του ο δήμος Ανδραβίδας – Κυλλήνης, νομικό πρόσωπο του οποίου φέρει την ευθύνη λειτουργίας του σινεμά.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος των Σταφιδοκαμπιτών Αθήνας Γιάννης Γαλανόπουλος με δήλωσή του ζητά να λειτουργήσει και φέτος το Σινέ Ρόδον και από το επόμενο καλοκαίρι ο δήμος Ανδραβίδας – Κυλλήνης να φροντίσει για την σωστή λειτουργία και ανάδειξη του χώρου. «Το ΣΙΝΕ ΡΟΔΟΝ, για το οποίο είναι γνωστό πλέον το χωριό μας, φυσικά και ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ. Νομίζω ότι όλοι οι Σταφιδοκαμπίτες ΜΑΖΙ, κι όχι μόνο, αυτό θα πρέπει να επιδιώκουν, ο καθένας από το πόστο του. Τόσα χρόνια λειτουργεί κάτω από τις ίδιες συνθήκες. Ας λειτουργήσει και φέτος έτσι – αφού δεν γίνεται αλλιώς – και μέχρι το επόμενο καλοκαίρι, ο Δήμος Ανδραβίδας – Κυλλήνης να φροντίσει έτσι ώστε του χρόνου, να λειτουργήσει όπως πρέπει, για ακόμη μεγαλύτερη ανάπτυξη και ανάδειξη του χώρου. Έχει ακόμη πολλές δυνατότητες αυτό το μέρος, που φτιάξαμε όλοι τη δεκαετία του ’90 με ανιδιοτελή αγάπη. Κατά την ταπεινή μου γνώμη, τα τελευταία συμβάντα, δυστυχώς, είναι απόρροια της απραξίας απέναντι στο ΣΙΝΕ ΡΟΔΟΝ όλων των προηγούμενων διοικήσεων του Δήμου μας, και φυσικά είναι καταδικαστέα από κάθε άνθρωπο του πολιτισμού. Δυστυχώς, το στολίδι του χωριού μας, το οποίο υπηρέτησα και συνεχίζω να υπηρετώ, βρίσκεται στο μέσον πολιτικών πυρών, και είναι αυτό που πληγώνεται. Γίνεται όμως ακόμα πιο δυνατό, μόνο με τη στήριξη ΟΛΩΝ ΜΑΣ.
Απέναντι στον πολιτισμό, ενεργείς με πολιτισμό, όχι με την αστυνομία”.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος