FOLLOW US: facebook twitter

Συνεχίζει ο Βαλιανάτος στην Ομάδα Παραγωγών Αμαλιάδας

Ημερομηνία: 15-03-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αγροτικά, Νέα

valianatos

Πραγματοποιήθηκαν προχθές οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέας διοίκησης στην Ομάδα Παραγωγών Αμαλιάδας. Ο Χρήστος Βαλιανάτος μετά τη σύσταση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου σε σώμα, συνεχίζει στα ηνία της Ομάδας ως πρόεδρος. Στην τοποθέτησή του σχετικά με τους στόχους της νέας θητείας, ανέφερε πως προτεραιότητα αποτελεί η ανάδειξη της σταφίδας και η αυτονομία αυτής της ομάδας παραγωγών.

Οι εκλογές πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας και μετά την καταμέτρηση χωρίς χρονοτριβές το νέο ΔΣ συστάθηκε σε σώμα. Στις αρχαιρεσίες συμμετείχαν 77 μέλη της Ομάδας Παραγωγών και εξελέγησαν οι Χρήστος Βαλιανάτος, Σωτήρης Κακαλέτρης

Δημήτρης Βεσκούκης, Γιάννης Κάρμης, Μαρία Οικονομοπούλου, Ευγενία Χατζή, Ηλίας Ηλιόπουλος, Παναγιώτης Νάνος, Παναγιώτα Σπυροπούλου, Γιάννης Τάραμας, Γιώργος Αχαμνός.

Στην πρώτη συνεδρίαση πρόεδρος αναδείχθηκε για δεύτερη τετραετία ο Χρήστος Βαλιανάτος, αντιπρόεδρος ο Σωτήρης Κακαλέτρη, γραμματέας η Ευγενία Χατζή και μέλη οι υπόλοιποι εκλεγέντες. Για το Εποπτικό Συμβούλιο αναδείχθηκαν οι Δημήτρης Λαγκαδινός (Προϊστάμενος), Βασίλης Ροκανάς (αναπληρωτής) και Ευανθία Βασιλοπούλου. Εκπρόσωποι στη νέα ΠΑΣΕΓΕΣ θα είναι οι Χρήστος Βαλιανάτος και Σωτήρης Κακαλέτρης.

Στην πρώτη δήλωση μετά την επανεκλογή του ο Χρήστος Βαλιανάτος τόνισε πως « αυτή τη στιγμή είμαστε ικανοποιημένοι από την προσέλευση του κόσμου. Τη δεύτερη τετραετία θα κάνουμε διαχωρισμό της ομάδας σε τομάτα και σταφίδα με τελικό σκοπό η σταφίδα να αποκτήσει την αυτονομία της, έτσι ώστε να ενταχθούν όλοι στο νομό και να επωφελούνται από την αναπτυξιακά προγράμματα και την αύξηση τιμής».

Παράλληλα προανήγγειλε επισκέψεις για το σκοπό αυτό στα σταφιδοχώρια του νομού Ηλείας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος