FOLLOW US: facebook twitter

Συνεστίαση με  Μανώλη Κεφαλογιάννη

Ημερομηνία: 06-02-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

sunedriasi-kefallogianis-node-1

Συνεδρίαση της ΝΟ.Δ.Ε. Ηλείας ενόψει της επίσκεψης του πρώην υπουργού Ναυτιλίας της ΝΔ

Συνεδρίαση της ΝΟΔΕ Ηλείας πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2017 στα γραφεία της, Μιαούλη 4 στον Πύργο. Στην συνεδρίαση παρευρέθησαν ο πρώην Υπουργός και Βουλευτής Ηλείας Ν.Δ. κος. Κώστας Τζαβάρας, ο Πολιτευτής κος. Θεόδωρος Βλαγκούλης, η Περιφερειακή Πρόεδρος Ν.Δ. Δυτικής Ελλάδας κα. Ακριβή Χάραρη, ο Πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε. Ηλείας κος. Χρήστος Γαβράς, ο Γραμματέας Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας της ΝΟ.Δ.Ε. Ηλείας κος. Διονύσιος Παναγιωτάρας και μέλη της ΝΟ.Δ.Ε. Ηλείας.

Κεντρικό θέμα της συνεδρίασης ήταν η εκδήλωση – συνεστίαση κοπής βασιλόπιτας της ΝΟ.Δ.Ε. Ηλείας, που  θα γίνει την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 20:30, στο εστιατόριο Αίγλη, 4ο χλμ. Εθνικής Οδού Πύργου – Πατρών, στον Πύργο Ηλείας. Στην εκδήλωση θα παραστεί και θα μιλήσει ο πρώην Υπουργός κος. Μανώλης Κεφαλογιάννης, Επικεφαλής της Κ.Ο. των Ευρωβουλευτών της Νέας Δημοκρατίας και μέλος της Επιτροπής Γεωργίας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

sunedriasi-kefallogiannis-node-2

Η ΝΟ.Δ.Ε. Ηλείας προσκαλεί όλα τα στελέχη, τα μέλη και τους φίλους της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, να συμμετέχουν και να τιμήσουν με την παρουσία τους την εκδήλωση.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος