FOLLOW US: facebook twitter

Συνεργασία του Αντιπεριφερειάρχη Κ. Καρπέτα με τον Σύλλογο Ξενοδόχων Δήμου Πύργου: Στο επίκεντρο η τουριστική ανάπτυξη

Ημερομηνία: 22-03-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 2, Κοινωνία, Νέα

Συνάντηση με τον Σύλλογο Ξενοδόχων Δήμου Πύργου πραγματοποίησε ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας Κωνσταντίνος Καρπέτας την Τετάρτη 21 Μαρτίου 2018, στη διάρκεια της οποίας συζητήθηκαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος, με έμφαση στην τουριστική ανάδειξη της Δυτικής Ελλάδας και την ενίσχυση του τουριστικού ρεύματος.

Στη διάρκεια της συνάντησης ο κ. Καρπέτας ενημέρωσε το Δ.Σ του Συλλόγου για την τουριστική στρατηγική που έχει διαμορφώσει η Περιφερειακή Αρχή, τονίζοντας μεταξύ άλλων: «Στόχος μας είναι η  Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας να καταστεί ένας διακριτός τουριστικός προορισμός με ταυτόχρονη αύξηση της αναγνωρισιμότητας και της επισκεψιμότητας της περιοχής. Προς αυτήν την κατεύθυνση συνεργαζόμαστε με τους φορείς του τουρισμού, προσδοκώντας τα μεγαλύτερα δυνατά οφέλη για την περιφερειακή ανάπτυξη και την επιχειρηματικότητα».

Οι εκπρόσωποι των ξενοδόχων έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις πρωτοβουλίες  εξωστρέφειας  που αναπτύσσει η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και μεταξύ άλλων κατέθεσαν προτάσεις για συνέργειες , αλλά και συμμετοχές σε τουριστικές εκθέσεις. Επίσης, ζήτησαν να ενταχθούν στο δίκτυο της Συμμαχίας για την Επιχειρηματικότητα και Ανάπτυξη στη Δυτική Ελλάδα.

Από κοινού συμφωνήθηκε να συνεχιστεί η συνεργασία σε όλα τα επίπεδα.

Στη συνάντηση εκ μέρους του Συλλόγου  Ξενοδόχων Δήμου Πύργου παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος Γεράσιμος Ζαχαρόπουλος, η  Αντιπρόεδρος Ξανθή Σβούκα, ο Γραμματέας Αθανάσιος Βρυνιώτης και το μέλος τους ΔΣ Ιωάννης Τσιώρης


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος