FOLLOW US: facebook twitter

Συνελήφθη 6μελής σπείρα διαρρηκτών στην Αμαλιάδα από το Τμήμα Ασφαλείας Ήλιδας

Ημερομηνία: 20-11-2017 | Συντάκτης:

Συνελήφθησαν το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου στην Αμαλιάδα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ήλιδας, έξι ημεδαποί (δυο άνδρες και τέσσερις γυναίκες), ηλικίας 19, 22, 17, 18, 33 και 35 ετών, αντίστοιχα,  σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για διάπραξη διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπής.

Ειδικότερα, οι έξι δράστες, ενεργώντας από κοινού, με ακόμα ένα συνεργό τους, τα στοιχεία του οποίου δεν έχουν ακόμα ταυτοποιηθεί, χθες το πρωί παραβίασαν μπαλκονόπορτα οικίας 65χρονης ημεδαπής στην Αμαλιάδα και αφαίρεσαν κοσμήματα, συνολικής αξίας 2.000 ευρώ.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Ήλιδας, οι οποίοι ενεργώντας στοχευμένες αναζητήσεις, εντόπισαν σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, τους έξι δράστες και τους συνέλαβαν.

Στην κατοχή των συλληφθέντων, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν το σύνολο των κλοπιμαίων, που είχαν αφαιρέσει πριν λίγη ώρα οι δράστες, τα οποία αφού κατέσχεσαν, απέδωσαν στην 65χρονη.

Από την ενδελεχή έρευνα που ακολούθησε από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ήλιδας, προέκυψε ότι οι δράστες πριν μια εβδομάδα περίπου είχαν διαπράξει και άλλη διάρρηξη στην Αμαλιάδα, παραβιάζοντας με αιχμηρό αντικείμενο, παράθυρο οικίας 58χρονης ημεδαπής και αφαιρώντας κοσμήματα και κινητά τηλέφωνα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας, ενώ οι έρευνες των αστυνομικών για συμμετοχή των δραστών και σε άλλα παρόμοια αδικήματα, βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος