FOLLOW US: facebook twitter

Συνελήφθη 33χρονος στα Καβάσιλα για διακεκριμένες κλοπές

Ημερομηνία: 12-01-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Συνελήφθη, προχθές  το μεσημέρι, στα Καβάσιλα Ηλείας από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πηνειού, ένας 33χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές και παράνομη οπλοκατοχή.

Ειδικότερα, χθες το πρωί, στο Ρουπάκι Ηλείας, ο 33χρονος, εισήλθε σε δύο οικίες ημεδαπών και αφαίρεσε από τη μια κοσμήματα και από την άλλη ένα ποδήλατο, με το οποίο τράπηκε σε φυγή.

Για την εξιχνίαση των κλοπών, πραγματοποιήθηκαν συντονισμένες αναζητήσεις από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πηνειού, οι οποίοι εντόπισαν τον δράστη, λίγη ώρα αργότερα, στα Καβάσιλα Ηλείας και τον συνέλαβαν.

Σε σωματική έρευνα που ενεργήθηκε στον 33χρονο και σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του, παρουσία δικαστικού λειτουργού, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατάσχεσαν διάφορα κοσμήματα και μια μεταλλική βαλλίστρα.

Από την προανάκριση που ακολούθησε διαπιστώθηκε ότι τα κοσμήματα είχαν αφαιρεθεί από την οικία στο Ρουπάκι Ηλείας και αποδόθηκαν στους παθόντες.

Στο πλαίσιο μεθοδικών αστυνομικών ερευνών, διακριβώθηκε ότι ο 33χρονος είχε διαπράξει ακόμη τρεις κλοπές και μια απόπειρα κλοπής, τον τελευταίο μήνα, σε οικίες στο Λευκοχώρι Ηλείας, από όπου είχε αφαιρέσει κοσμήματα και ηλεκτρονικές συσκευές.

Σημειώνεται, ότι ο δράστης έχει απασχολήσει και παρελθόν τις Αρχές για παρόμοια αδικήματα, ενώ η συνολική αξία των κλοπιμαίων ανέρχεται στις 41.600 ευρώ.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας. Την προανάκριση και τις έρευνες ενήργησαν οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Πηνειού.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος