FOLLOW US: facebook twitter

Συνεδριάζει τo Δ.Σ. Πύργου: Αστική ανάπλαση ιστορικού κέντρου Πύργου

Ημερομηνία: 19-03-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

Με σημαντικότερο θέμα συζήτησης, την έγκριση υποβολής πρότασης του έργου με τίτλο «Αστική ανάπλαση ιστορικού κέντρου Πύργου» στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος», «Προστασία του περιβάλλοντος- Μετάβαση σε μια οικονομία φιλική στο περιβάλλον»- Δράσεις για την υλοποίηση των στρατηγικών ολοκληρωμένων χωρικών επενδύσεων των Κατακόλου- Αρχαίας Ολυμπίας και Μεσολογγίου- Αιτωλικού», συνεδριάζει σήμερα Δευτέρα στις 6 το απόγευμα το Δημοτικό Συμβούλιο Πύργου.

Στη διάρκεια της συνεδρίαση θα συζητηθεί η αναμόρφωση του προϋπολογισμού του Δήμου οικ. Έτους 2018 αλλά και της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Πύργου ενώ θα γίνει και κατανομή της α’ δόσης (ποσού 151.622,22 ευρώ) στα ΝΠΔΔ «Σχολική Επιτροπή Μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης» και «Σχολική Επιτροπή Μονάδων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης» για την κάλυψη των λειτουργικών δαπανών των σχολείων και για την καταβολή των εξόδων κίνησης των σχολικών τροχονόμων (Ιανουάριος- Μάρτιος 2017).

Επίσης θα ληφθεί απόφαση έγκρισης πρόσληψης προσωπικού για την αντιμετώπιση κατεπείγουσων πρόσκαιρων αναγκών με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου ενώ θα συγκροτηθούν επιτροπές προσωρινής- οριστικής παραλαβής διαφόρων έργων μεταξύ αυτών του έργου «Αποκατάσταση βατότητας της συνδετήριας οδού Ε.Ο. Πύργου – Αρχ. Ολυμπίας με την Ε.Ο. Πύργου – Κυπαρισσίας» δαπάνης 670.000,00€ με ΦΠΑ,  «Ύδρευση δημοτικής ενότητας Ιάρδανου και Βώλακος Δήμου Πύργου από το δίκτυο του Ερύμανθου ποταμού» δαπάνης 5.500.000,00€, «Αποκατάσταση ΧΑΔΑ στη θέση Λίμνες της Τ.Κ. Αλφειούσας Δήμου Πύργου», δαπάνης 295.000,00€ με ΦΠΑ κ.α.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος