FOLLOW US: facebook twitter

Συνεδριάζει τη Δευτέρα το Δημοτικό Συμβούλιο Ανδραβίδας-Κυλλήνης: Με τεχνικό πρόγραμμα και Προϋπολογισμό Ν.Π

Ημερομηνία: 18-12-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

Με κύριο θέμα την ψήφιση του τεχνικού προγράμματος συνεδριάζει το δημοτικό συμβούλιο Ανδραβίδας- Κυλλήνης την ερχόμενη Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου στις 6 το απόγευμα στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου.

Μεταξύ των άλλων θεμάτων που θα συζητηθούν, είναι η παραχώρηση Κοινοτικού Γραφείου Ν. Μανολάδας στην Πρεσβεία Μπαγκλαντές, για διεξαγωγή του 1ου Σεμιναρίου Νομικής Βοήθειας προς τους πολίτες Μπαγκλαντές που διαμένουν στην περιοχή και το οποίο θα πραγματοποιηθεί  στις 8/1/2018 , γνωμοδότηση για αναμόρφωση προϋπολογισμού, οικον. Έτους 2017 του Ν.Π. του Δήμου με την επωνυμία: «Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Κυλλήνης». γνωμοδότηση για προϋπολογισμό, οικον. Έτους 2018 για το «Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Κυλλήνης», τον προϋπολογισμό, οικον. Έτους 2018 του Ν.Π. του Δήμου με την επωνυμία: «Οργανισμός Αθλητισμού, Πολιτισμού & Περιβάλλοντος» (Εισηγήτρια: δ.σ. και Πρόεδρος  του ανωτέρω Ν.Π. Κα Γεωργιοπούλου-Κοντόγιωργα Άννα) καθώς και την γνωμοδότηση για προϋπολογισμό, οικον. Έτους 2018 του Ν.Π. του Δήμου με την επωνυμία: «Π.Κ.Κ.Κ. Σταφιδοκάμπου».

Ένα ακόμα θέμα που θα συζητηθεί είναι η κάλυψη δαπάνης ταφής οικονομικά αδύναμης υπηκόου Γερμανίας, κάτοικος εν ζωή την τελευταία δεκαετία Κάτω Παναγιάς, η αναστολή ισχύος αδειών Λαϊκών Αγορών Ανδραβίδας και Λεχαινών, γνωμοδότηση επί των προτάσεων μεταβολών σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για το Σχολικό Έτος 2018-2019 και έκδοση ψηφίσματος για τη διατλαντική συμφωνία ελεύθερου εμπορίου (CETA) μεταξύ Ε.Ε. και Καναδά– Αίτημα για προστασία όλων των ελληνικών ΠΟΠ.

Τέλος θα αποφασιστεί η ένταξη του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης στο πρόγραμμα «Ενεργειακή Αναβάθμιση Δημοσίων Κτιρίων- Δράσεις ενεργειακής αναβάθμισης  και εξοικονόμησης ενέργειας  και αξιοποίησης ανανεώσιμων   πηγών ενέργειας    σε αθλητικές εγκαταστάσεις κλειστού ή ανοικτού τύπου» (Εισηγητής: Α/Δ Προγραμματισμού & Ανάπτυξης Κος Μίγκος Ανδρέας) καθώς και η υπαγωγή του Αλιευτικού Καταφυγίου Αγίου Παντελεήμονος στην περιοχή δικαιοδοσίας του Δ.Λ.Τ. Κυλλήνης και αντίστοιχα η έκδοση απόφασης για την μη υπαγωγή του Αλιευτικού Καταφυγίου Παλουκίου στην αρμοδιότητα του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος