FOLLOW US: facebook twitter

Συνεδρίασε την Κυριακή η ΝΟ.Δ.Ε. Ν.Δ. Ηλείας παρουσία πολλών στελεχών του κόμματος

Ημερομηνία: 23-01-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

Υπό την προεδρεία του κ. Χρήστου Γαβρά, Προέδρου της ΝΟ.Δ.Ε. Ν.Δ. Ηλείας πραγματοποιήθηκε η συνεδρίαση της νομαρχιακής επιτροπής Ν.Δ. Ηλείας, την Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018. Στην συνεδρίαση παραβρέθηκαν η πρώην Βουλευτής κα. Διονυσία-Θεοδώρα Αυγερινοπούλου, οι Πολιτευτές κος. Θεόδωρος Βλαγκούλης και κα. Ολυμπία Βλαχαντώνη, ο Τομεάρχης του κόμματος στην Ηλεία κος. Γεώργιος Κακούρης, ο Γραμματέας Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας της ΝΟ.Δ.Ε. Ν.Δ. Ηλείας Δρ. Διονύσιος Παναγιωτάρας, εκπρόσωποι παραγωγικών φορέων και πλήθος κομματικών και αυτοδιοικητικών στελεχών από όλη την Ηλεία.

Στην συνεδρίαση συζητήθηκαν η τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα και οργανωτικά θέματα σχετικά με τις εκδηλώσεις-συνεστιάσεις των Τοπικών Οργανώσεων και της ΝΟ.Δ.Ε. Ηλείας. Η αρχή των εκδηλώσεων γίνεται την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2018 στον Πύργο.

Ο βουλευτής Αττικής και τομεάρχης Εσωτερικών της Ν.Δ., τέως Υπουργός, κος. Μάκης Βορίδης θα είναι ο κεντρικός ομιλητής στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Πύργου. Η εκδήλωση, συνεστίαση θα πραγματοποιηθεί στις 20:30 στο κέντρο «ΡΟΤΟΝΤΑ» στον Πύργο στις 26 Ιανουαρίου. Η εκδήλωση, συνεστίαση κοπής βασιλόπιτας της ΝΟ.Δ.Ε. Ηλείας και της Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Ηλείας, θα γίνει την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 20:30, στο εστιατόριο «ΚΙΡΚΗ», Άγιος Γεώργιος Πύργου Ηλείας.

Στην εκδήλωση θα είναι κεντρικός ομιλητής και θα τιμήσει με την παρουσία του, ο Βουλευτής Α΄ Αθηνών και Τομεάρχης Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας κος. Βασίλειος Κικίλιας. Επίσης την εκδήλωση θα τιμήσει με την παρουσία του και θα απευθύνει χαιρετισμό ο Πρόεδρος της Ο.Ν.ΝΕ.Δ. κος. Κώστας Δέρβος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος