FOLLOW US: facebook twitter

Συνεδρίασε η Διαπαραταξιακή Επιτροπή για τη διεκδίκηση Πανεπιστημιακών Σχολών

Ημερομηνία: 21-05-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Εκπαίδευση, Νέα

Συνεδρίασε. υπό την Προεδρία του Αντιδημάρχου Πύργου Ανδρέα Σκαρτσιάρη  η  «  Διαπαραταξιακή  Επιτροπή για την διεκδίκηση Πανεπιστημιακών Σχολών» που συστήθηκε με την υπ’ αριθμό   11023/14-05-2018 απόφαση του Δημάρχου Πύργου.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν οι :Παναγιώτης Αντωνακόπουλος    [Επικεφαλής της παράταξης ««Ανα.Σ.Α»], Ιωάννης Παναγόπουλος, [Εκπρόσωπο της παράταξης «Πύργος – Έργο Πολιτών», Χαράλαμπος Μιχαλακόπουλος [Επικεφαλής της παράταξης «Αναγένεσις στο Δήμο Πύργου»], Άβα Βαγγελάτου – Επικεφαλής της παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση στο Δήμο Πύργου» και ο Χρήστος Αθανάσουλας, Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος.

Μετά από διαλογική συζήτηση, ομόφωνα αποφασίσθηκε σχετικά με την διεκδίκηση Πανεπιστημιακών Σχολών και την γενικότερη αναβάθμιση των υφιστάμενων σχολών του Δήμου Πύργου, να ζητηθεί συνάντηση με την αρμόδια Επιτροπή των Πανεπιστημιακών που έχει συσταθεί στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος,  προκειμένου να ενημερωθούν και να συζητήσουν όλοι μαζί όλα τα θέματα που αφορούν τις Παν/κές σχολές στην πόλη του Πύργου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος