FOLLOW US: facebook twitter

Συναυλία αλληλεγγύης για τον μικρό Βαγγελάκη στην σκηνή του REX την Παρασκευή 23/6/17

Ημερομηνία: 14-06-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτισμός

Από τον Σύλλογο ΠΥΡΓΟΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ στην σκηνή του REX την Παρασκευή το βράδυ  

  • Συγκλονίζει η ιστορία του 5χρονου καρκινοπαθή που μπορεί να σωθεί μόνο στο Memorial hospital των ΗΠΑ

Ο Πολιτιστικός & Μορφωτικός Σύλλογος «Πύργος – Όλοι Μαζί», σταθερά προσηλωμένος στους κοινωνικούς και φιλανθρωπικούς του σκοπούς, διοργανώνει συναυλία αλληλεγγύης για το μικρό Βαγγελάκη, την Παρασκευή 23 Ιουνίου 2017 και ώρα 8:30 μ.μ. στη σκηνή του «REX Plus» στην κεντρική πλατεία Πύργου.

Ο Βαγγέλης είναι μόλις 5 χρονών και εδώ και τρία χρόνια παλεύει με τον καρκίνο. Λατρεύει τους σούπερ ήρωες, του αρέσει να παίζει ποδόσφαιρο, μπάσκετ και να πηγαίνει βόλτες στο πάρκο. Είναι όπως όλα τα παιδιά της ηλικίας του, μόνο που αντί να πηγαίνει στο σχολείο, πηγαίνει σχεδόν καθημερινά στο νοσοκομείο.

Αν θέλετε και εσείς να συνεισφέρετε στον αγώνα της οικογένειας του πεντάχρονου Βαγγέλη για να τον κρατήσουν στη ζωή, δεν έχετε παρά να δείξετε την αλληλεγγύη σας, συμμετέχοντας στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στον Πύργο.

Στη συναυλία αλληλεγγύης τραγουδούν: «Λαϊκό 2φωνο», Ειρήνη Τσεκούρα, Μαρία Τζαβάρα, Τάκης Σπυρής, Ηρακλής Φάμελος, Πάνος Χατζηλαζαρίδης και η «Νεανική Ρεμπέτικη Κομπανία».

Στα πλήκτρα θα βρίσκεται ο Σάκης Χασαλεύρης, ενώ την παρουσίαση θα κάνει ο Σάκης Αρβανίτης.

Είσοδος 6 ευρώ με 1 ποτήρι μπύρα.

Τα χρήματα θα διατεθούν για τη νοσηλεία του μικρού Βαγγελάκη στο Memorial Hospital των ΗΠΑ. Στηρίζουμε τον μικρό Βαγγέλη στη μάχη του για τη ζωή. Μόνος του όμως δεν μπορεί. Χρειάζεται τη στήριξη όλων μας.

Την ιστορία του 5χρονου Βαγγέλη Ελευθεριάδη έφερε στο φως ο παρουσιαστής του «Τροχού της Τύχης» Πέτρος Πολυχρονιάδης κάνοντας δραματική έκκληση την ύστατη στιγμή για τον γενναίο βαφτισιμιό του και αποφάσισε να κινήσει γη και ουρανό για να μαζευτούν 500.000 δολάρια, προκειμένου να μεταφερθεί ο μικρός στο νοσοκομείο Memorial της Αμερικής. Τα ασφαλιστικά ταμεία δεν καλύπτουν αυτό το κόστος, ούτε καν μέρος του, όπως ενημερώνει η οικογένεια του μικρού. Οι γονείς του, μη έχοντας περιουσία κι αφήνοντας τις δουλειές τους τα τελευταία τρία χρόνια για να είναι κοντά στο παιδί τους, κάνουν έκκληση στους Ελληνες να βοηθήσουν οικονομικά.

Υστερα από 21 χημειοθεραπείες, ακτινοβολίες, μεταμοσχεύσεις και επεμβάσεις, ο μικρός ήρωας κατάφερε για τρίτη φορά να βγει νικητής, με το επιστημονικό προσωπικό της κλινικής του Λονδίνου, όπου νοσηλεύεται, να υποκλίνεται στη δύναμη και τη θέληση για ζωή του γενναίου Ελληνόπουλου. Ομως, ο τροχός της αγωνίας τώρα ξεκινάει να γυρίζει και για τον πιτσιρικά. Μαζί και ο αγώνας δρόμου για τη σωτηρία του που δίνουν οι γονείς του μαζί με τον πνευματικό του πατέρα Πέτρο Πολυχρονίδη. Αυτή είναι η μοναδική του ελπίδα για να ζήσει.

Η δραματική ιστορία του Βαγγέλη συγκλονίζει και πολλοί επώνυμοι αλλά και ανώνυμοι, απλός κόσμος καθώς και σύλλογοι ανά την Ελλάδα, έχουν ενώσει τις δυνάμεις τους, δίνοντας μάχη για τον μικρό που παλεύει γενναία με τον καρκίνο και έγινε ο Βαγγελάκης όλης της Ελλάδας!


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος