FOLLOW US: facebook twitter

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Απ. Κατσιφάρα με τον Υπουργό Εσωτερικών Π. Σκουρλέτη

Ημερομηνία: 24-01-2017 | Συντάκτης:

skourletis-katsifaras

Συνάντηση στο Υπουργείο Εσωτερικών είχε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας με τον Υπουργό Πάνο Σκουρλέτη, κατά την οποία συζητήθηκαν σημαντικά ζητήματα που αφορούν στην περιοχή μας.

Άμεσης προτεραιότητας για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, όπως τονίστηκε στη διάρκεια της συνάντησης, είναι η ενίσχυση σε εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό της Πολιτικής Προστασίας, τόσο με χειριστές πιστοποιημένους, όσο και με άλλες ειδικότητες.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε από τον Απ. Κατσιφάρα στην πρόταση της Περιφέρειας για την αξιοποίηση του χώρου του πρώην εργοστασίου του Λαδόπουλου στην οδό Ακτή Δυμαίων στην Πάτρα, με τον Υπουργό να εκφράζει το έντονο ενδιαφέρον του, τονίζοντας πως θα εξεταστούν οι δυνατότητες παρέμβασης.

Παράλληλα, στη συνάντηση συζητήθηκαν ζητήματα συμβολής των ΟΤΑ στην ανάπτυξη της περιοχής, καθώς και νομοθετικές παρεμβάσεις που θα συμβάλλουν στην καλύτερη λειτουργία των περιφερειών.

Επίσης, συζητήθηκε το θέμα της νομοθετικής ρύθμισης για την προμήθεια POS από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας προκειμένου να εξυπηρετούνται άμεσα οι πολίτες στις συναλλαγές τους μαζί μας και κυρίως το ζήτημα που αφορά στις κρατήσεις από τις τράπεζες.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος