FOLLOW US: facebook twitter

Συνάντηση προέδρου του Συλλόγου Πολυτέκνων Πύργου με Μπαξεβανάκη

Ημερομηνία: 23-03-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

mpaxevanakis_politeknoi

Τα μεγάλα προβλήματα τους έθεσε στον Ηλείο υφυπουργό η πρόεδρος του Συλλόγου Πολυτέκνων Πύργου και Περιχώρων

Τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολύτεκνες οικογένειες, έθεσε στον Υφυπουργό Παιδείας Δημήτρη Μπαξεβανάκη η πρόεδρος του Συλλόγου Πολυτέκνων Πύργου και Περιχώρων Μαργαρίτα Ηλιοπούλου.

Στη διάρκεια της συνάντησης που είχαν, η κ. Ηλιοπούλου εξέφρασε τη δυσαρέσκεια των πολύτεκνων οικογενειών για την αδιαφορία της πολιτείας απέναντι τους ενώ επισήμανε ότι πλέον, η Ευρωπαϊκή Ένωση, έχει διακόψει την παροχή τροφίμων προς το σύλλογο καθώς αυτά διανέμονται από τους Δήμους και τις Περιφέρειες. Ο κ. Μπαξεβανάκης, δέχτηκε με χαρά την πρόεδρο των Πολυτέκνων και υποσχέθηκε πως θα βοηθήσει για την επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν.

«Τον ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον του. Θα πρέπει όμως όλα τα κόμματα να γνωρίζουν τα προβλήματα των πολυτέκνων και να τους στηρίξουν.

Οι πολύτεκνοι πια, δεν ενδιαφέρονται για τα κόμματα και θα εκτιμήσουμε πολύ, αυτούς που θα σκύψουν στα προβλήματα μας. Επίσης, ζήτησα από τον υφυπουργό να μας κλείσει ραντεβού με την Υπουργό κ. Φωτίου προκειμένου να συναντηθούμε μαζί της στην Αθήνα και να της εκθέσουμε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε εδώ και πολλά χρόνια. Κύριε υφυπουργέ, έχουμε εμπιστοσύνη στο πρόσωπο σας και περιμένουμε τις ενέργειες σας…» επισήμανε η κ. Ηλιοπούλου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος