FOLLOW US: facebook twitter

Συνάντηση με την Υπουργό Τουρισμού για το Χελωνίτη-Δέσμευση της κα Κουντουρά για προώθηση του Αναπτυξιακού Σχεδίου

Ημερομηνία: 24-01-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 2, Νέα, Πολιτική

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Ήλιδας κ. Χρήστος Χριστοδουλόπουλο και τους εκπροσώπους του Κινήματος Χελωνίτη Κόλπου κ.κ. Δημήτριο Κράλλη – Πρώην Δήμαρχο Αμαλιάδας, Ιωάννη Παρασκευόπουλο – επιχειρηματία και Διονύσιο  Τσαούση – Οδοντίατρο, είχε το απόγευμά της Τρίτης 23 Ιανουαρίου 2018 στο γραφείο της στην Αθήνα η Υπουργός Τουρισμού κ. Έλενα Κουντουρά.

Τα μέλη του Κινήματος και ο Δήμαρχος Ήλιδας παρουσίασαν εκτενώς και αναλυτικά το αναπτυξιακό σχέδιο για αξιοποίηση του Χελωνίτη Κόλπου και τα συμπεράσματα της ειδικής ημερίδας που διεξήχθη για το σκοπό αυτό την περασμένη Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2018, στα οποία περιλαμβάνεται –μεταξύ άλλων– το αίτημα για δημιουργία Διεθνούς Εναλλακτικού Δασικού Τουριστικού Χωριού, αλλά και Ηλειακού Χωριού Απόδημου Ελληνισμού ΑΜΕΡΙΚΗΣ – ΚΑΝΑΔΑ – ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ.

Η κυρία Κουντουρά υποδέχτηκε με θέρμη τον κύριο Χριστοδουλόπουλο και τους εκπροσώπους του Κινήματος δείχνοντας ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το όλο εγχείρημα, ενώ  δεσμεύτηκε ότι θα προωθήσει το αναπτυξιακό σχέδιο για τον Χελωνίτη Κόλπο στην πολιτική ηγεσία της χώρας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος