FOLLOW US: facebook twitter

Συνάντηση Λιατσή με Κουρουμπλή και Καλαματιανό: Στο ΠΔΕ ξανά τα στέγαστρα στο λιμάνι

Ημερομηνία: 10-01-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 1, Κοινωνία, Νέα

Το αίτημα χρηματοδότησης του έργου κατασκευής στεγάστρων στο χερσαίο τμήμα του λιμένα Κατακόλου, υπέβαλε εκ νέου στον Υπουργό Εμπορικής Ναυτιλίας Παναγιώτη Κουρουμπλή, ο Δήμαρχος Πύργου Γαβρίλης Λιατσής.

Στη συνάντηση, ο Γενικός Γραμματέας ΥΝΑΝΠ Διονύσης Καλαματιανός παρουσίασε διεξοδικά το θέμα στον κ. Κουρουμπλή για το οποίο ο Υπουργός δήλωσε: «Το ζήτημα έγινε αντιληπτό για την σπουδαιότητα του όσον αφορά την αναβάθμιση του χερσαίου χώρου του λιμένος. Στην πρώτη κατανομή χρηματοδοτήσεων του Υπουργείου για τα έργα των λιμένων της χώρας, από το πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων, θα ενταχθεί και το συγκεκριμένο έργο για την απρόσκοπτη εξέλιξη της διαγωνιστικής του διαδικασίας».

Ο κ. Λιατσής επισήμανε ότι σε συνεννόηση που είχε με τον πρόεδρο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πύργου Λεωνίδα Βαρουξή, έχουν αρθεί, με την παρέμβαση του κ. Υπουργού, οι όποιες δυσκολίες παρουσιάστηκαν από τις αλλαγές του διαγωνιστικού νομοθετικού πλαισίου. «Έτσι το Κατάκολο μετά τις συντονισμένες ενέργειες που έγιναν δεν θα στερηθεί αυτού του σπουδαίου έργου».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος