FOLLOW US: facebook twitter

Συνάντηση για τη δημιουργία Συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου-Κ.Υ. Κρεστένων

Ημερομηνία: 21-06-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Υγεία

Η πρώτη συνάντηση για τη δημιουργία Συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου Κέντρου Υγείας Κρεστένων θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 4/7/2018 και ώρα 20:00 στον κοινόχρηστο χώρο της νέας πτέρυγας του Νοσοκομείου.

Ο αναπληρωτής Διοικητής του Νοσοκομείου Κρεστένων κ. Ιωάννης Χουζούρης, καλεί όλους όσους υπέγραψαν και έδωσαν τα στοιχεία τους στην παρουσίαση του Στρατηγικού Σχεδιασμού στις 28/4/2018 στο ΚΠΕ Κρεστένων, καθώς και όλους όσους ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στη δημιουργία, στη δράση και στην υποστήριξη του Ιστορικού Νοσοκομείου της περιοχής να έρθουν στη συνάντηση, στην οποία θα αποφασιστούν όλες οι κινήσεις για τη δημιουργία Συλλόγου με τα χαρακτηριστικά που αναφέρθηκαν στην παρουσίαση του Στρατηγικού Σχεδιασμού.

«Επίσης θα ήθελα δημοσίως να ευχαριστήσω την Πυροσβεστική υπηρεσία στην Κρέστενα για την άμεση παρέμβαση στο κτίριο της Ν.Μ. Κρεστένων και πιο συγκεκριμένα στο χώρο των γραφείων Διοίκησης για να μην πλημμυρίσει για άλλη μία φορά από τις έντονες βροχοπτώσεις. Λόγω και αυτού του γεγονότος καθίσταται επιτακτική ανάγκη για την επιτάχυνση της δημιουργίας Μονάδας Ψυχοκοινωνικής Αποκατάστασης και του εκσυγχρονισμού του Κτιρίου με ταυτόχρονη επαναλειτουργία της νέας πτέρυγας του Κέντρου Υγείας. Είναι ευκαιρία να λύσουμε τους επόμενους μήνες ένα μεγάλο θέμα Υγείας στο Νομό μας».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος