FOLLOW US: facebook twitter

Συμμετοχή Δημάρχου Ήλιδας σε έρευνα για τα μεγάλα οδικά έργα Περιφέρειας

Ημερομηνία: 05-08-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Οικονομία

xristodoulopoulos-karamolegkos

Σε ειδική έρευνα του Παρατηρητήριο Οδικών Αξόνων Δυτικής Ελλάδας και Πελοποννήσου (ΠΟΑΔΕΠ) συμμετέχει ο Δήμος Ήλιδας, έπειτα από αίτημα του συγκεκριμένου φορέα.

Στο πλαίσιο της έρευνας, το γραφείο του Δημάρχου Ήλιδας κ. Χρήστου Χριστοδουλόπουλου επισκέφτηκε το πρωί της Πέμπτης, ο οικονομολόγος – επιστημονικός συνεργάτης του ΠΟΑΔΕΠ κ. Γιάννης Καραμολέγκος.

Κατά την συνάντηση κατεγράφησαν από τον κ. Καραμολέγκο οι απόψεις και προτάσεις του Δήμου  Ήλιδας, σχετικά με το ρόλο και τη λειτουργία του νέου αυτοκινητόδρομου Αθηνών – Κορίνθου – Πατρών (Ολυμπία Οδός) και της Γέφυρας Ρίου – Αντιρρίου.

Ο Δήμαρχος Ήλιδας αναφέρθηκε εκτενώς στις θετικές επιπτώσεις που έχουν τα μεγάλα αυτά έργα στην ζωή των κατοίκων και την οικονομία των περιοχών από τις οποίες διέρχονται, αλλά αναφέρθηκε και στην αναγκαιότητα της συνέχισης των οδικών αξόνων στο Νομό Ηλείας.

 Το Παρατηρητήριο αποτελεί μια καινοτόμο δράση, που προήλθε από πρωτοβουλία καθηγητών Πανεπιστημίου, με στόχο τη συνεχή μελέτη των κοινωνικοοικονομικών επιδράσεων των μεγάλων έργων στην Περιφέρεια, αλλά και στο σύνολο της χώρας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος