FOLLOW US: facebook twitter

Συμμαχία για την Ανάπτυξη και την Επιχειρηματικότητα

Ημερομηνία: 13-12-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

Αρχίζει σήμερα στην Πάτρα το Διεθνές Αναπτυξιακό Συνέδριο που οργανώνει η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

Αρχίζει σήμερα Τετάρτη στην Πάτρα το τριήμερο Διεθνές Αναπτυξιακό Συνέδριο με τίτλο: «Συμμαχία για την Επιχειρηματικότητα και Ανάπτυξη στη Δυτική Ελλάδα».

Το Διεθνές Συνέδριο διοργανώνεται από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης και την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Επιχειρησιακού Προγράμματος 2014-2020.  Θα πραγματοποιηθεί στην Πάτρα (πολυχώρος Royal Theatre), στις 13, 14 και 15 Δεκεμβρίου 2017.

Η επίσημη έναρξη του Συνεδρίου θα γίνει παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου, ενώ  θα συμμετάσχουν σημαντικές προσωπικότητες της πολιτικής, της οικονομίας, της επιστήμης, της επιχειρηματικότητας, της εκπαίδευσης από την ελληνική, την ευρωπαϊκή, αλλά και την παγκόσμια  σκηνή.

Κατά  την 1η ημέρα των εργασιών  το λόγο έχουν τα ερευνητικά ιδρύματα και οι  φορείς συλλογικής επιχειρηματικότητας. Πρόκειται να παρουσιαστούν ερευνητικά ευρήματα για την επιχειρηματικότητα και ανάπτυξη στη Δυτική Ελλάδα. 

Την δεύτερη ημέρα κορυφαίοι θεσμικοί εκπρόσωποι από Ελλάδα και εξωτερικό συζητούν για θέματα αιχμής με τα ίδια τα μέλη της Συμμαχίας για την ανάπτυξη και επιχειρηματικότητα στην Δυτική Ελλάδα να κλείνουν την ημέρα.

Την τρίτη ημέρα Ευρωπαϊκές και Ελληνικές περιφέρειες σε μια σπάνια – αν όχι μοναδική – στιγμή ανταλλάσσουν εμπειρίες για την επιχειρηματικότητα και την ανάπτυξη.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος