FOLLOW US: facebook twitter

Συζητά για τις Παιδικές χαρές

Ημερομηνία: 05-11-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα, Πολιτική

paidiki-xara-eparxeio2

Την Πέμπτη το Δημοτικό Συμβούλιο Πύργου

Η επισκευή και επαναλειτουργία των παιδικών χαρών του Δήμου Πύργου, κατόπιν αίτησης δώδεκα δημοτικών συμβούλων της μειοψηφίας θα συζητηθεί στην τακτική συνεδρίαση του σώματος που έχει προγραμματιστεί για την Πέμπτη στις 6 το απόγευμα. Το συγκεκριμένο θέμα είναι εξ αναβολής από την προηγούμενη συνεδρίαση όπου συζητήθηκε τελικώς μόνο το ΤΕΙ Πύργου.

Το Δημοτικό Συμβούλιο, θα συζητήσει ακόμα την έγκριση αναμόρφωσης του προϋπολογισμού του δήμου, της ΔΗΚΕΠ αλλά και του απολογισμού του ΝΠΔΔ Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου ενώ στα  υπόλοιπα θέματα της ημερήσιας διάταξης έχουν συμπεριληφθεί η έγκριση πρόσληψης προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Πύργου του Ε.Π. Δυτικής Ελλάδας, η μεταφορά του συγχρηματοδοτούμενου ευρωπαϊκού προγράμματος με τίτλο «Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών στο δήμο Πύργου» από τη ΔΗΚΕΠ στο Δήμο και ανανέωση των συμβάσεων του προσωπικού του, με σχέση εργασίας ΙΔΟΧ.

Επίσης, θα ληφθεί απόφαση για τη δωρεάν παραχώρηση της χρήσης κοινοχρήστων χώρων της κεντρικής πλατείας, στη ΔΗΚΕΠ για την οργάνωση εορταστικών εκδηλώσεων περιόδου Χριστουγέννων – Πρωτοχρονιάς.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος