FOLLOW US: facebook twitter

Συγκεντρώθηκαν 83 φιάλες αίμα από τον Αιμοδοτικό σύλλογο «Η ΖΩΗ»

Ημερομηνία: 08-03-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

aimodosia-1-h-zwh-andravida

Μια ακόμα επιτυχημένη εθελοντική αιμοδοσία στην Ανδραβίδα

Με μεγάλη επιτυχία για μια ακόμα φορά και πολλές μονάδες αίματος, πραγματοποιήθηκε στην Ανδραβίδα, την Κυριακή 5 Μαρτίου η εθελοντική αιμοδοσία  από  τα μέλη του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών της Περιοχής Ανδραβίδας «Η Ζωή».

aimodosia-2-h-zwh-andravida

Η αιμοδοσία έγινε σε αίθουσες του Δημοτικού Σχολείου Ανδραβίδας με τη συνδρομή του Γενικού Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών και η προσέλευση των εθελοντών αιμοδοτών ήταν πολύ μεγάλη, καθώς προσήλθαν 99 εθελοντές αιμοδότες με στόχο να δώσουν αίμα. Βέβαια λόγω κάποιων μικροπροβλημάτων υγείας- χαμηλή ή ψηλή πίεση, χαμηλό σίδηρο κλπ- δεν μπόρεσαν να δώσουν αίμα όλοι οι αιμοδότες, αλλά έτσι κι αλλιώς η απώλεια ήταν μικρή, αφού συγκεντρώθηκαν 83 μονάδες αίματος.

Να σημειώσουμε ότι ο Αιμοδοτικός σύλλογος Ανδραβίδας «Η ΖΩΗ» είναι από τους πλέον δραστήριους συλλόγου εθελοντών αιμοδοτών με πολλές αιμοδοσίες και εκδηλώσεις υποστηρικτικές σε θέματα υγείας – όπως για τους δότες μυελού των οστών, τη Φλόγα κλπ και πάντα συγκεντρώνει πολλές φιάλες αίματος για την Τράπεζά της, προσφέροντας ζωής.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος