FOLLOW US: facebook twitter

Συγκίνηση στη βραδιά για το Σωτήρη από τους διοργανωτές του Διεθνούς Φεστιβάλ Αρχαίας Ολυμπίας με συναυλία του Γιώργου Τσάκωνα

Ημερομηνία: 09-08-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 2, Νέα, Πολιτισμός

Άκρως συγκινητική βραδιά ήταν αυτή που πραγματοποίησαν την Τρίτη οι διοργανωτές του Διεθνούς Φεστιβάλ Αρχ. Ολυμπίας στη μνήμη του εθελοντή Σωτήρη Μιχαλόπουλου. Ο Σωτήρης που για χρόνια συνέβαλε στην οργάνωση του φεστιβάλ, έχασε τη ζωή του πέρυσι τον Αύγουστο μετά από τροχαίο δυστύχημα που είχε με το μηχανάκι του.

«Η μοίρα θέλησε το περσινό καλοκαίρι να τον πάρει από κοντά μας όχι όμως από τις καρδιές και τις μνήμες των ανθρώπων του Φεστιβάλ» σημείωσαν στην ανακοίνωση του προγράμματος οι υπεύθυνοι της διοργάνωσης.

Στη συγκεκριμένη βραδιά όλοι οι συντελεστές συμμετείχαν αφιλοκερδώς, με πρωταγωνιστή το νεαρό Ηλείο ερμηνευτή Γιώργο Τσάκωνα που ξεχώρισε για τη συμμετοχή του στο talent show Rising Star και τον συνόδεψαν οι Χρήστος Πυλαρινός στα πλήκτρα, Βασίλης Ταμποτέλης στις ντραμς, Κωνσταντίνος Σπυρόπουλος στο μπουζούκι, Διονυσία Παναγιωτόπουλου στην κιθάρα, ενώ στην ηχοληψία και τους φωτισμούς ήταν ο Ανδρέας Ζέζας.

Ο Γιώργος Τσάκωνας ερμήνευσε έντεχνα και ποιοτικά τραγούδια, ενώ παρουσιάστηκε και ένα βίντεο με φωτογραφίες από τις μικρές και μεγάλες στιγμές που έζησε ο Σωτήρης Μιχαλόπουλος μέσα στο φεστιβάλ. Παρόντες και ιδιαίτερα συγκινημένοι οι γονείς του Σωτήρη, οι φίλοι του αλλά και αρκετοί εθελοντές του φεστιβάλ. Την εκδήλωση παρακολούθησε πλήθος κόσμου καθώς επίσης οι δήμαρχοι Αρχ. Ολυμπίας κ. Κοτζάς, Ήλιδας κ. Χριστοδουλόπουλος και οι αντιδήμαρχοι Αρχ. Ολυμπίας κ.κ. Γιαννακόπουλος και Χρυσανθακόπουλος.

 

Φωτογραφίες: Other View Photography


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος