FOLLOW US: facebook twitter

Συγκέντρωσαν πολύτιμες μονάδες αίματος: Με ικανοποιητική συμμετοχή η πρώτη εθελοντική αιμοδοσία για το 2018 του Κυνηγετικού Συλλόγου Πύργου

Ημερομηνία: 10-07-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Με ικανοποιητική  συμμετοχή των μελών του, πραγματοποιήθηκε Σάββατο, η εθελοντική αιμοδοσία του Κυνηγετικού Συλλόγου Πύργου σε συνεργασία με το Σταθμό Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Πύργου. Με σύνθημα «5’ λεπτά είναι αρκετά για να σώσεις μια ζωή», ο Κυνηγετικός Σύλλογος Πύργου κατάφερε να ευαισθητοποιήσει τα μέλη του αλλά και τους απλούς πολίτες για να προσφέρουν αίμα σε άτομα που το έχουν ανάγκη.

Η εθελοντική αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Συλλόγου, από τις 9 το πρωί ως τις 2 το μεσημέρι, όπου το «παρών» έδωσε σύσσωμο το προεδρείο και μάλιστα αιμοδότησαν και όσοι εξ αυτών είχαν την δυνατότητα, όπως και πολλά μέλη και φίλοι του Συλλόγου και κατόρθωσαν να συγκεντρώσουν αρκετές μονάδες αίματος για την Τράπεζά τους.

Στην αιμοδοσία συμμετείχαν ο νέος πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Πύργου κ. Γιάννης Αντωνόπουλος, ο απερχόμενος κ. Άλκης Κωνσταντόπουλος, ο αντιπρόεδρος κ. Βασίλειος Μαντάς καθώς και αρκετά μέλη του Δ.Σ., που έσπευσαν να δώσουν πέντε λεπτά από το χρόνο τους, προσφέροντας ζωή στο συνάνθρωπο. Όλοι οι εθελοντές αιμοδότες υποβλήθηκαν στον απαραίτητο  ιατρικό έλεγχο από την διευθύντρια αιμοδοσίας κ. Ελισάβετ Ζαχαριαδάκη και αιμοδότησαν με την βοήθεια των νοσηλευτριών του Γενικού Νοσοκομείου Πύργου.

Μετά την πρώτη εθελοντική αιμοδοσία για το 2018 που ολοκληρώθηκε με επιτυχία, προγραμματίζεται και η δεύτερη που θα γίνει στο τέλος του χρόνου. Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Πύργου για μια ακόμα φορά στάθηκε κοντά στα προβλήματα της κοινωνίας, αποδεικνύοντας την κοινωνική του ευαισθησία και δράση.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος