FOLLOW US: facebook twitter

Στο χιονισμένο παραμυθοχώρι Λεχαινών

Ημερομηνία: 20-12-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στα Λεχαινά υπό την αιγίδα του Εθιμοτοπικού Ομίλου Λεχαινών

Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στα Λεχαινά υπό την αιγίδα του Εθιμοτοπικού Ομίλου Λεχαινών διοργανώνονται έως και τις 28 Δεκεμβρίου, στο χιονισμένο παραμυθοχώρι Λεχαινών στην πλατεία Αγίου Δημητρίου. Μαζι τους ο σύλλογος Φιλιππων Άνδραβιδας(Ο Σπαρτακος), η Αθλητικη Ενωση Λεχαινων Α.Ε.Λ, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμονων των μαθητών του Α Δημοτικού Σχολείου Λεχαινών, η Φιλαρμονική Λεχαινων.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, σήμερα Τετάρτη στις 6 το απόγευμα , θα πραγματοποιηθεί η πρώτη μεγάλη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση με την φωταγώγηση του Δέντρου και την συμμετοχή της Φιλαρμονικής Λεχαινών. Θα προσφερθεί ζεστό κρασί με πορτοκάλι και γαρύφαλλο, θα υπάρχει facepainting για τα παιδιά και παιχνίδια με το ξωτικό, βόλτα με την Χριστουγεννιάτικη άμαξα με την συμμετοχή του Ομίλου Φιλίππων Ανδραβίδας  ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ. Την Πέμπτη θα πραγματοποιηθεί το Χρσιτουγεννιάτικο survivor από την Αθλητική Ένωση Λεχαινών  και την Παρασκευή 22 Δεκέμβρη στις 5.30 το απόγευμα, έχει Χριστουγεννιάτικη γιορτή με παιχνίδια και παιδιά που θα γιορτάσουν τον ερχομό του Άγιου Βασίλη.

Συνέχεια το Σάββατο με την προβολή Χριστουγεννιάτικης ταινίας στο ΣΙΝΕ ΑΣΤΡΟΝ. Οι εκδηλώσεις θα συνεχιστούν και την επόμενη εβδομάδα μετά τα Χριστούγεννα 27 και 28 Δεκέμβρη , την μια μέρα με τον φούρνο του Άι Βασίλη όπου τα παιδιά πλάθουν και ψήνουν κουλουράκια   στις 27 του μήνα και στις 28 Δεκέμβρη με άλλες εκδηλώσεις.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος