FOLLOW US: facebook twitter

Στους «4» η Δόξα

Ημερομηνία: 26-01-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

doxa

Δόξα Ν.Μ.-Αλφειός  2-1

Φωνάζει για τη διαιτησία ο Αλφειός

Η Δόξα Ν.Μ. κέρδισε 2-1 τον Αλφειό εντός έδρας και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ηλείας, εκεί όπου σε διπλούς αγώνες θα αντιμετωπίσει τον Πανηλειακό. Η ομάδα του Γιώργου Λαγού ήταν πολύ καλύτερη στο α΄ ημίχρονο, δημιούργησε πολλές φάσεις, κυρίως με τον Καζαντζή και τον Αυγερινό, ώσπου στο 33΄ ο Μπισμπάρδης άνοιξε το σκορ με σουτ μέσα από την περιοχή. Στο β΄ ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 55΄ η μπάλα βρήκε μέσα στην περιοχή στο χέρι του Μανέτα, σύμφωνα με το  διαιτητή Μαρκαντωνάτο (ο Αλφειός κάνει λόγο για «στήθος») και έδειξε το σημείο του πέναλτι. Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε ο Λιβάνης κι έγραψε το 2-0. Από και κει πέρα, ο Αλφειός βγήκε μπροστά για να σκοράρει και να μπει στο παιχνίδι και αφού έχασε δύο ευκαιρίες με τον Μακρή, στο 78΄ ο Μάζης μείωσε σε 2-1 μετά από πάσα του Πρίφτη. Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονται  για καθαρό πέναλτι που δεν υπεδείχθη στο 88΄ σε κράτημα του Μάζη από τον Κολτσίδα.

Μετά το χθεσινό παιχνίδι, το γήπεδο της Ν.Μανολάδας έκλεισε για να συντηρηθεί ο χλοοτάπητας και το σαββατιάτικο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Αλφειό, θα διεξαχθεί στο γήπεδο Κουρτεσίου.

Δόξα Ν.Μ.: Αγγ. Κανελλόπουλος, Λιβάνης (57΄ Σιούλας), Αυγερινός, Κολτσίδας, Αλ. Κανελλόπουλος, Σοφιανόπουλος (65΄ Παρασκευόπουλος), Δημητρόπουλος, Καταβάτης, Μπισμπάρδης (74΄ Νεκίτι), Καζαντζής, Μηλαδόπουλος.

Αλφειός: Μπίζος, Πρίφτης, Μανέτας, Ηλιόπουλος, Σεμπέκος, Νικολόπουλος, Μακρής, Δασκαλάκης (55΄ Παναγόπουλος), Κακαλής, Πεσκελίδης, Μάζης.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος