FOLLOW US: facebook twitter

Στον Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξη για τα προβλήματα του ΓΟΕΒ αποφάσισαν χθες στη Γ.Σ. οι Εργαζόμενοι του Οργανισμού

Ημερομηνία: 19-09-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αγροτικά, Νέα

Να συναντηθούν άμεσα με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης προκειμένου να του θέσουν τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο ΓΟΕΒ Πηνειού Αλφειού, αποφάσισαν χθες οι εργαζόμενοι στη διάρκεια γενικής συνέλευσης που πραγματοποίησαν.

Τα θέματα που τους απασχόλησαν ήταν ο οικονομικός στραγγαλισμός του ΓΟΕΒ και η απαξίωση του ειδικά εν όψει της χειμερινής περιόδου, με κίνδυνο την επανάληψη των πρόσφατων πλημμυρικών φαινομένων αλλά και η μη καταβολή των δεδουλευμένων τους, παρ’ όλες τις δεσμεύσεις του Αντιπεριφερειάρχη και των προέδρων των ΤΟΕΒ ύστερα από την πρόσφατη συνάντηση τους στην Περιφερειακή Ενότητα Ηλείας.

Οι εργαζόμενοι αποφάσισαν ακόμα άμεση συνάντηση με το Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού, για την ενημέρωση των εργαζομένων σχετικά με τις απαραίτητες ενέργειες που έχουν γίνει μέχρι στιγμής, ώστε να εξασφαλιστεί η βιωσιμότητα του Οργανισμού αλλά και συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Απόστολο Κατσιφάρα, ώστε να τον ενημερώσουν για την κατάσταση που έχει περιέλθει ο Οργανισμός καθώς και τις πρωτοβουλίες που προτίθεται να αναλάβει για την άμεση και οριστική  επίλυση του θέματος.

Επίσης οι εργαζόμενοι θα συντάξουν επιστολή προς τους αρμόδιους και ενδιαφερόμενους φορείς, στην οποία θα αναλύονται τα ουσιαστικά προβλήματα του Οργανισμού και οι πιθανές προτάσεις επίλυσής τους.

Τέλος, καθορίστηκαν οι επόμενες ενέργειες του Σωματείου, οι οποίες όπως τονίστηκε, θα είναι ανάλογες του αποτελέσματος των παραπάνω συναντήσεων.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος