FOLLOW US: facebook twitter

Στον Πύργο την Κυριακή ο Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Στέφανος Ξεκαλάκης

Ημερομηνία: 01-12-2016 | Συντάκτης:

Ο Στέφανος Ξεκαλάκης συμμετέχει στν συνεδρίαση της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του Κινήματος , Κυριακή 19 Ιουλίου 2015. Συνεδρίασε σε κεντρικό ξενοδοχείο υπό την προεδρία της προέδρου του ΠΑΣΟΚ Φώφης Γεννηματά η Κεντρική Πολιτική Επιτροπή για την εκλογή νέων οργάνων του Κινήματος (Γραμματέας ΚΠΕ, Πολιτικό Συμβούλιο, Γραμματείς Τομέων). ΑΠΕ ΜΠΕ/ΑΠΕ ΜΠΕ/ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΣΑΪΤΑΣ

Στην πολιτική εκδήλωση της ΝΕ Ηλείας με θέμα «Οι εξελίξεις στην Κεντροαριστερά και στη χώρα»

Στον Πύργο θα βρίσκεται την Κυριακή 4 Δεκέμβρη, προσκεκλημένος της ΝΕ Ηλείας του ΠΑΣΟΚ, ο Γραμματέας της κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος Στέφανος Ξεκαλάκης, ο οποίος θα παραστεί σε πολιτική εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ στο Εργατικό Κέντρο Πύργου, στις 11 το πρωί. Ο Γραμματέας της Κεντρικής Π.Ε θέλει να μεταφέρει στη βάση το δικό του μήνυμα, αυτό της πρώτης δήλωσής του μετά την εκλογή του, ότι «το ΠΑΣΟΚ είναι έτοιμο να ξαναπιάσει τον μίτο της σχέσης του με την κοινωνία από την αρχή και να ανακτήσει τη χαμένη του αξιοπιστία και να μπορέσει να συγχρονιστεί και να συστρατευθεί με όλες τις κοινωνικές δυνάμεις που όλα τα προηγούμενα χρόνια ήταν στο πλάι του, ώστε να αποτελέσει μια αξιόπιστη λύση για το μέλλον της χώρας ».

Για την έλευση του κ. Ξεκαλάκη, παραχώρησε χθες το απόγευμα συνέντευξη τύπου  ο γραμματέας  της ΝΕ Ηλείας του ΠΑΣΟΚ Σάκης Γιατράς και μέλη της Νομαρχιακής.  Όπως τόνισε ο κ. Γιατράς, το θέμα της εκδήλωσης θα είναι «Οι εξελίξεις στην Κεντροαριστερά – Οι εξελίξεις στην Ελλάδα» και είναι η πρώτη από μια σειρά εκδηλώσεων που έχουν προγραμματιστεί από τη νέα Νομαρχιακή του ΠΑΣΟΚ. Σε δηλώσεις τους τα μέλη της ΝΕ ΠΑΣΟΚ σημείωσαν ότι τώρα η χώρα, έχει ανάγκη περισσότερο από ποτέ, μια αξιόπιστη προοδευτική επιλογή διακυβέρνησης. Για το λόγο αυτό, απευθύνουν κάλεσμα σε όλους τους προοδευτικούς πολίτες «να διαμορφώσουμε ξανά μαζί τον προγραμματικό λόγο του ΠΑΣΟΚ. Να θέσουμε τις προϋποθέσεις μαζί με τον κόσμο της εργασίας, μαζί με τις κοινωνικές και παραγωγικές δυνάμεις ώστε να σχεδιάσουμε μια Ελλάδα για τις επόμενες γενιές.Γιατί… το μέλλον ανήκει σε αυτούς που το προετοιμάζουν.»

Ο Στέφανος Ξεκαλάκης ανήκει στην γενιά των 40άρηδων, είναι Διπλωματούχος Αγρονόμος Τοπογράφος Μηχανικός, απόφοιτος του Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου και εργάζεται στην Διεύθυνση Μητρώου & Παρακολούθησης Ακίνητης Περιουσίας της ΓΑΙΑΟΣΕ Α.Ε., ενώ υπήρξε πρόεδρος του Πανελλήνιου Συλλόγου Διπλωματούχων Αγρονόμων Τοπογράφων Μηχανικών. Εξελέγη Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ μετά από πρόταση της προέδρου Φώφης Γεννηματά.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος