FOLLOW US: facebook twitter

Στον Κούβελο με αφιέρωμα στη γειτονιά «Κοκκινόχωμα-Δεξαμενή» η εκδήλωση του Λαογραφικού Ομίλου

Ημερομηνία: 16-06-2017 | Συντάκτης:

Το Σάββατο η ετήσια εκδήλωση του Λαογραφικού Ομίλου Πύργου «Ηλείων Παράδοσις» μουσικοχορευτικό σεγιάνι στις γειτονιές της πόλης

Το Σάββατο 17 Ιουνίου και ώρα 8 το απόγευμα, θα πραγματοποιηθεί η ετήσια εκδήλωση για την λήξη της χορευτικής περιόδου του Λαογραφικού Χορευτικού Ομίλου «Ηλείων Παράδοσις». Η εκδήλωση θα φιλοξενηθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο Κούβελου.

Με την συμβολή του καθηγητή Βασίλη Βασιλειάδη και μέλους του χορευτικού ομίλου, θα γίνει ιστορική αναδρομή της γειτονιάς «Κοκκινόχωμα- Δεξαμενή- Κούβελος» που είναι και τίτλος αυτής της θεματικής εκδήλωσης που αποτελεί και το 4ο Μουσικοχορευτικό σεργιάνη στις γειτονιές της πόλης. Τμήματα του ομίλου θα παρουσιάσουν δείγματα της δουλειάς τους σε ρυθμική, μοντέρνο και παραδοσιακό χορό.

Γ.Σ του Λαογραφικού Ομίλου Πύργου «Ηλείων Παράδοσις»

Την Κυριακή 18 Ιουνίου 2017 θα πραγματοποιηθεί Γ.Σ του Λαογραφικού Χορευτικού Ομίλου Πύργου «Ηλείων Παράδοσις» με θέματα Διοικητικός και οικονομικός απολογισμός, Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής και Ανάδειξη νέου Δ.Σ και Εξελεγκτικής Επιτροπής.

Η Γ.Σ θα πραγματοποιηθεί στ αγραφεία του Ομίλου, Πλήθωνος και Δραγατσανίου στις 8 το βράδυ. Αιτήσεις για υποψηφιότητες γίνονταν δεκτές έως και χθες. Σε περίπτωση μη απαρτίας, η Γ.Σ θα επαναληφθεί στις 25 Ιουνίου 2017 άνευ νεώτερης ενημέρωσης με όσα μέλη παραστούν.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος