FOLLOW US: facebook twitter

Στις κάλπες την Κυριακή οι δικηγόροι της Ηλείας

Ημερομηνία: 24-11-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

Υποψήφιο για τον Δικηγορικό Σύλλογο Ηλείας ο Δ. Δημητρουλόπουλος και για τον Δικηγορικό Σύλλογο Αμαλιάδας ο Θ. Θεοδόσης

Στις κάλπες προσέρχονται την Κυριακή 26 Νοεμβρίου οι δικηγόροι της Ηλείας, καθώς διενεργούνται εκλογές για την ανάδειξη των διοικητικών συμβουλίων του Δικηγορικού Συλλόγου Ηλείας και του Δικηγορικού Συλλόγου Αμαλιάδας.

Για τον Δικηγορικό Σύλλογο Ηλείας, μοναδικός υποψήφιος για τη θέση του προέδρου είναι ο νυν πρόεδρος Δημήτρης Δημητρουλόπουλος.Υποψήφιοι για το Δ.Σ είναι οι: Γεωργουλόπουλος Ιωάννης του Βασιλείου, Γιαννάτος Κωνσταντίνος του Σεραφείμ, Γιαννόπουλος Βασιλείος του Κων/νου, Δάρρας Αθανάσιος του Γεωργίου, Κατσιαδράμη Ακριβή του Κων/νου, Λαϊνόπουλος Νικόλαος του Θεοδώρου, Λιατσής Σπυρίδων του Κων/νου, Μαραγκουδάκης Αγησίλαος του Κων/νου, Μπεβούδα Μαρίνα του Βασιλείου, Μπράμος Παναγιώτης του Χαραλάμπους και Σταθοπούλου Ιωάννα-Μαρία του Κων/νου. Το Διοικητικό Συμβούλιο θα αναλάβει τα καθήκοντά του την 1-1-2018 και η θητεία του θα είναι 4ετής.

Για τον Δικηγορικό Σύλλογο Αμαλιάδας μοναδικός υποψήφιος είναι ο  Θανάσης Θεοδόσης ο οποίος και θα διαδεχθεί τον απερχόμενο πρόεδρο Νίκο Κυπρούλη.

Υποψήφιοι για το Δ.Σ θα είναι οι:

Αλέξανδρος Γεωργουλής, Σωκράτης Καλύβας, Χρήστος Ξουρής, Γεράσιμος Παπαγιαννόπουλος, Βησσαρίων Πολύδωρος, Γεώργιος Τζίμας και Εμμανουήλ Μπιρμπίλης. Από τους επτά θα εκλεγούν οι τέσσερις και μαζί με τον πρόεδρο θα αποτελέσουν το νέο του Δ.Σ του Συλλόγου.

Οι εκλογές θα διενεργηθούν στα γραφεία των δύο δικηγορικών συλλόγων.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος