FOLLOW US: facebook twitter

Στις κάλπες και σήμερα οι έμποροι του Πύργου

Ημερομηνία: 14-01-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Έκτακτο, Νέα, Οικονομία

ekloges-petropoulos

Ψηφίζουν για νέα Διοίκηση

-Ικανοποιητική η συμμετοχή χθες, πρώτη μέρα των αρχαιρεσιών

Ικανοποιητική ήταν η συμμετοχή των εμπόρων και επαγγελματιών του Πύργου, χθες, πρώτη ημέρα της εκλογικής διαδικασίας για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου στον Εμπορικό Σύλλογο της πόλης. Η ψηφοφορία συνεχίζεται και σήμερα, από τις 10 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα που θα κλείσουν οι κάλπες προκειμένου να ξεκινήσει η καταμέτρηση των σταυρών.

Οι έμποροι του Πύργου, έχουν να επιλέξουν ανάμεσα σε δυο συνδυασμούς. Τον «Ενωτικό Συνδυασμό Δράσεων» επικεφαλής του οποίου είναι ο απερχόμενος πρόεδρος του Δ.Σ. Κώστας Πετρόπουλος και την «Ενότητα Εμπόρων» με επικεφαλής τον Σάκη Σκουτέρη.

Και οι δυο συνδυασμοί τις προηγούμενες ημέρες, ανακοίνωσαν το πρόγραμμα και τους στόχους τους για την επόμενη διετία και κάλεσαν όλους τους συναδέλφους τους να συμμετέχουν στην διήμερη εκλογική διαδικασία, με στόχο το νέο Διοικητικό Συμβούλιο που θα εκλεγεί να έχει τη δυναμική και την ενότητα που αρμόζει στον Εμπορικό Σύλλογο της πόλης.

Ο κ. Πετρόπουλος, εξέφρασε την ικανοποίηση του από την πρώτη ημέρα της εκλογικής διαδικασίας τονίζοντας ότι η προσέλευση κινήθηκε σε θετικά επίπεδα. «Ευελπιστούμε ότι οι συνάδελφοι θα ανανεώσουν την εμπιστοσύνη τους στην παράταξη μας, αναγνωρίζοντας τα θετικά αποτελέσματα του έργου μας της τριετίας που μόλις τελείωσε. Ζητάμε λοιπόν τη στήριξη τους για να συνεχίσουμε το έργο μας».

ekloges-skouteris2

Την ελπίδα, ότι η επόμενη ημέρα των εκλογών, θα βρει τον Εμπορικό Σύλλογο Πύργου πιο δυνατό για το καλό και την ευημερία ολόκληρης της αγοράς, εξέφρασε ο επικεφαλής του συνδυασμού «Ενότητα Εμπόρων» κ. Σάκης Σκουτέρης.

«Πιστεύουμε ότι η «άλλη μέρα» αυτών των αρχαιρεσιών θα είναι πιο καλή για όλη την αγορά. Θα έχουμε την ενότητα όλων των έμπορων και των επαγγελματιών ώστε να προχωρήσουμε την αγορά μας σε κατευθύνσεις ανάπτυξης και υγιούς εμπορίου. Η παράταξη μας έχει καταθέσει τους άξονες και τους στόχους της για την επόμενη τριετία και πιστεύουμε ότι με τη νίκη μας θα τους υλοποιήσουμε. Καλούμε τους συναδέλφους να στηρίξουν το πρόγραμμα μας και να μας δώσουν την ευκαιρία να το υλοποιήσουμε».

Τονίζεται ότι στον Εμπορικό Σύλλογο Πύργου είναι εγγεγραμμένα 252 μέλη.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος