FOLLOW US: facebook twitter

Στη Γ’ Εθνική ο Πανηλειακός

Ημερομηνία: 28-05-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Πανηλειακός ύστερα από 2,5 χρόνια επιστρέφει στις εθνικές κατηγορίες και δη στη Γ΄ Εθνική, μετά το μεγάλο διπλό στο Τραγανό επί της Νίκης, με σκορ 0-3.

Η επίτευξη της ανόδου πανηγυρίστηκε έξαλλα από τους οπαδούς του Πανηλειακού (συνολικά στο γήπεδο ήταν 800 φίλαθλοι, εκ των οποίων 250 περίπου από τον Πύργο), που με τη λήξη του αγώνα μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο κι έγιναν «ένα» με τους παίκτες, το τεχνικό τιμ και τους παράγοντες της ομάδας, ανάβοντας καπνογόνα και τραγουδώντας όλοι μαζί.

Πρωταγωνιστής του παιχνιδιού ήταν ο αφηνιασμένος Γιάννης Σωτηρόπουλος, που πέτυχε και τα τρία ερυθρόλευκα γκολ, στο 7΄, στο 36΄ και 40΄.

 

Νίκη Τραγανού:  Ψυχογιός, Κ. Κολοτούρος (79΄ Γ. Κασσιανός), Χ. Κολοτούρος, Μπελεκούκιας, Γαργαρώνης, Στ. Κολοτούρος (81΄ Σαραντούλιας), Καλογερόπουλος (57΄ Γκρίλλας), Δούλος, Δ. Κολοτούρος, Γεωργιόπουλος, Ν. Κολοτούρος.

 

Πανηλειακός: Καπετανάκης, Γκουβέρος, Μπουρνέλης, Παναγιωτόπουλος, Νιφορόπουλος, Τσουκαλάς, Πλαστουργός (60΄ Χατζηστάμου), Στούπης, Παναγόπουλος (85΄ Χατζηαράπης), Βλαχόπουλος (73΄ Σκοζάι), Σωτηρόπουλος.

 

*Αναλυτικό ρεπορτάζ στο αυριανό φύλλο της Πρωινής


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος