FOLLOW US: facebook twitter

«Στηρίξτε, αθόρυβα και αποτελεσματικά όσους έχουν ανάγκη»

Ημερομηνία: 27-01-2017 | Συντάκτης:

liatsis-andriana-kentro-koinotitas-purgou

Γ. Λιατσής στο προσωπικό του Κέντρου Κοινότητας Πύργου που ανανεώθηκαν οι συμβάσεις

Έναν ακόμα χρόνο, ανανεώθηκαν οι συμβάσεις των τεσσάρων εργαζομένων του Κέντρου Στήριξης Ρομά και Ευπαθών ομάδων, παραρτήματος Κέντρου Κοινότητας Πύργου και με την ευκαιρία αυτή, ο Δήμαρχος Γαβρίλης Λιατσής ζήτησε από το προσωπικό και την αντιδήμαρχο Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ανδριάνα Αγγελακοπούλου, να μεριμνήσουν για την καλύτερη δυνατή στήριξη των ομάδων του πληθυσμού που έχουν ανάγκη, αθόρυβα και αποτελεσματικά.

«Σε ένα δήμο που καθημερινά σωρεύονται νέες αρμοδιότητες, που έρχονται εκατοντάδες άνθρωποι για απασχόληση είτε με 2μηνα, 4μηνα, 8μηνα ή μορφές που επικρατούν σήμερα στον εργασιακό χώρο αντιλαμβάνεστε το πόσο δύσκολη είναι η οργάνωση ώστε οι υπηρεσίες που παρέχουν να είναι σωστές. Αυτό που τόνισα στο προσωπικό, ανεξάρτητα από εγκυκλίους, φεκ και νόμους ήταν ότι η κοινωνική υπηρεσία πρέπει να παρέχει στήριξη χωρίς τυμπανοκρουσίες και ουσιαστικά σε όσους, στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε έχουν ανάγκη. Με την κ. Αγγελακοπούλου, οργανώνουμε μια καινούργια λογική και ήδη έχουμε επικοινωνήσει με τον αντιπεριφερειάρχη Ηλείας κ. Γεωργιόπουλο και πιστεύω ότι θα έχουμε και την συγκατάθεση του Περιφερειάρχη κ. Κατσιφάρα, ώστε να μας διευκολύνουν σε θέματα κτιριακών εγκαταστάσεων. Έγνοια μας και πρόθεση μας, είναι τουλάχιστον στον ευαίσθητο χώρο των οικογενειών που έχουν μικρά παιδιά, να δώσουμε χείρα βοηθείας, σεβόμενοι απολύτως την αξιοπρέπεια τους, στη δύσκολη αυτή κοινωνικοοικονομικά περίοδο που περνά η πατρίδα μας» τόνισε ο κ. Λιατσής.

Με τη σειρά της, η κ. Αγγελακοπούλου, ευχαρίστησε το δήμαρχο για την ευαισθησία που όπως είπε τον διακρίνει σε θέματα κοινωνικής πρόνοιας και μέριμνας τονίζοντας ότι οι δομές βοηθούν και ανακουφίζουν πολλούς συμπολίτες μας που αντιμετωπίζουν δυσκολίες.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος